Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22
    Max
    Gość

Domyślnie

No to zobaczymy... jak sie pojawi po raz kolejny to odwiedze sprzedawce... chociaz mozliwe, ze przy najblizszej wizycie przy wymianie karty od razu zapytam...

[ Dodano: Nie 31 Lip, 2005 ]
    No niestety zaczyna sie.... ostatnio co drugie strzelenie zawieszal sie z napisem Err... raz spust i znowu OK... kolejne dwa zdjecia i znowu...
    Po strzeleniu ok 200 zdjec jedno za drugim, takiej sekwencji... poki co jest OK, ale czuje, ze serwis bedzie odwiedzony
    Jeszcze sprobuje ze starym oprogramowaniem jak sie znow zacznie Err'owac... bo w sumie problemy zaczely wystepowac z nowym softem, ale moze to tylko przypadek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    a owszem, miasto.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    niewykluczone ze problemem mogl byc system podnoszenia lustra ktory lubi sie czasem zaciac w D70.
    a daje sie cos z tym zrobic we wlasnym zakresie?

mam juz za soba pare robotek typu rozebranie na czesci elektroniki/mechaniki precyzyjnej i zlozenie do kupy tak, zeby dzialalo i nie zostalo srubek. gwarancja mi sie skonczyla (nie tak dawno, ale jednak) i biorac pod uwage przeboje jakie najprawdopodobniej mnie czekaja przy kontaktach z serwisem nie wiem czy nie porwalbym sie na probe wlasnorecznego 'odblokowania' o ile bylaby nadzieja na to, ze moze sie to udac.

-f-

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów