Close

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 161

Wątek: Hobby!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

akwarystyka
    literatura
    gry rpg/planszówki/bitewniaki
    taniec
    faceci
    wędkarstwo
    gotowanie
    amerykańskie samochody

..i pewnie jeszcze coś mi się przypomni,jak tylko zatwierdzę tego posta...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    faceci
    No, no, no... to Ci dopiero wyznanie, skrzynka w ciągu godziny zapcha Ci się PMkami
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    No, no, no... to Ci dopiero wyznanie, skrzynka w ciągu godziny zapcha Ci się PMkami
    A co? Myślisz, że tutaj więcej osób interesuje się facetami?

Ja to akurat nie będę pisał, bo mam zgoła odmienne zainteresowania
    peace & love

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canokin Zobacz posta
    A co? Myślisz, że tutaj więcej osób interesuje się facetami?
    Ja to akurat nie będę pisał, bo mam zgoła odmienne zainteresowania
    Mnie też faceci nie interesują, ale mogę podesłać jednego kurierem - okaz mało wymagający i najlepiej traktować jak psa: podrapać za uchem, dać miskę z żarciem i na noc spuścić z łańcucha.

Żeby nie robić OT. Moje zainteresowania szybko się zmieniają... przy fotografii jednak wytrwałem, więc:
    1. Fotografia (i wszystko co się z nią wiąże - głównie obróbka, grafika).
    2. Minionej zimy naszło mnie na snowboard (pewnie poświęcę mu trochę czasu).
    3. Turystyka rzeczna (?) - przez blisko 10 lat nie wyobrażałem sobie wakacji bez przynajmniej tygodniowego spływu kajakiem (w zeszłym roku dopiero odpuściłem).
    4. KaleidoStar
    XYZ. W między czasie były windsurfing (krótki epizod); muzyki słucham jak każdy; dobry film obejrzeć też lubię; rowerem po lesie i okolicy także się zawsze chętnie przejadę (nie mylić z wyczynową jazdą, po prostu spacerowo); przez okres studiów trochę zagadnień z dziedziny marketingu i zarządzania; innych okresowych wybryków nie będę wyliczał. Najgorsze jest to, że miliona rzeczy chcę jeszcze w życiu spróbować (paintball, kitesurfing, mountainboard, połowy na morzu, na starość muszę mieć klasycznego musclecar'a w garażu, itd).

Domyślnie

A to może niech wypowiedzą się panowie, którzy wpisywali u siebie "kobiety". Ciekawe, czy ich skrzynki też się zapełniły od razu? ;p

Domyślnie

gotowanie - kuchnia włoska, azjatycka, polska, hinduska,
    wspinaczka,
    narciarstwo - klasyczne i zjazdowe,
    podróże,
    żeglarstwo,
    góry

PS
    wiem, ze Indie tez sa w Azji, pisząc kuchnia azjatycka miałam na myśli tajlandzką, japońską i chińską
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

Domyślnie

U mnie dość skromnie Flatland (bmx), żonglerka, simracing i od niedawna samochody RC (od niedawna bo dopiero czytam i zbieram fundusze ).

Domyślnie

Napewno tak, przecież mają wspólne zainteresowania i chcą je wzajemnie rozwijać ;P
    peace & love

Domyślnie

1. Zajmująca książka - nie czytuję już prawie ambitnej literatury, czytam wszystko co jest dobrze napisane ale najbardziej lubię hard science-fiction.
    Niestety, prawie wszystko z klasyki gatunku już przeczytałem a wśród młodych pisarzy ten gatunek nie jest zbyt popularny (w przeciwieństwie do fantasy) i gdyby nie Peter F. Hamilton to byłaby bieda.
    2. Fotografia
    3. Podróże
    Te dwa koniki u mnie idą w parze bo fotografuję zwykle w podróży a żadna wycieczka nie obejdzie się bez fotografowania.
    4. Lubię też dobre filmy i dobre mechaniczne zegarki.
    Niestety, na film często brakuje mi czasu a na zegarki pieniędzy więc to tak od przypadku.
    Kolejność nieprzypadkowa..
    Kiedyś było tego więcej ale już zdrowie nie to więc bardziej aktywne przyjemności nie wchodzą w rachubę.
    pozdrawiam, Wojtek

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dodam jeszcze akwarystykę i podróże ...palcem po mapie.

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów