akwarystyka
literatura
gry rpg/planszówki/bitewniaki
taniec
faceci
wędkarstwo
gotowanie
amerykańskie samochody
..i pewnie jeszcze coś mi się przypomni,jak tylko zatwierdzę tego posta...
Szukaj
akwarystyka
literatura
gry rpg/planszówki/bitewniaki
taniec
faceci
wędkarstwo
gotowanie
amerykańskie samochody
..i pewnie jeszcze coś mi się przypomni,jak tylko zatwierdzę tego posta...
Mnie też faceci nie interesują, ale mogę podesłać jednego kurierem - okaz mało wymagający i najlepiej traktować jak psa: podrapać za uchem, dać miskę z żarciem i na noc spuścić z łańcucha.
Żeby nie robić OT. Moje zainteresowania szybko się zmieniają... przy fotografii jednak wytrwałem, więc:
1. Fotografia (i wszystko co się z nią wiąże - głównie obróbka, grafika).
2. Minionej zimy naszło mnie na snowboard (pewnie poświęcę mu trochę czasu).
3. Turystyka rzeczna (?) - przez blisko 10 lat nie wyobrażałem sobie wakacji bez przynajmniej tygodniowego spływu kajakiem (w zeszłym roku dopiero odpuściłem).
4. KaleidoStar
XYZ. W między czasie były windsurfing (krótki epizod); muzyki słucham jak każdy; dobry film obejrzeć też lubię; rowerem po lesie i okolicy także się zawsze chętnie przejadę (nie mylić z wyczynową jazdą, po prostu spacerowo); przez okres studiów trochę zagadnień z dziedziny marketingu i zarządzania; innych okresowych wybryków nie będę wyliczał. Najgorsze jest to, że miliona rzeczy chcę jeszcze w życiu spróbować (paintball, kitesurfing, mountainboard, połowy na morzu, na starość muszę mieć klasycznego musclecar'a w garażu, itd).
gotowanie - kuchnia włoska, azjatycka, polska, hinduska,
wspinaczka,
narciarstwo - klasyczne i zjazdowe,
podróże,
żeglarstwo,
góry
PS
wiem, ze Indie tez sa w Azji, pisząc kuchnia azjatycka miałam na myśli tajlandzką, japońską i chińską![]()
D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8
U mnie dość skromnieFlatland (bmx), żonglerka, simracing i od niedawna samochody RC (od niedawna bo dopiero czytam i zbieram fundusze
).
Napewno tak, przecież mają wspólne zainteresowania i chcą je wzajemnie rozwijać ;P
peace & love
1. Zajmująca książka - nie czytuję już prawie ambitnej literatury, czytam wszystko co jest dobrze napisane ale najbardziej lubię hard science-fiction.
Niestety, prawie wszystko z klasyki gatunku już przeczytałem a wśród młodych pisarzy ten gatunek nie jest zbyt popularny (w przeciwieństwie do fantasy) i gdyby nie Peter F. Hamilton to byłaby bieda.
2. Fotografia
3. Podróże
Te dwa koniki u mnie idą w parze bo fotografuję zwykle w podróży a żadna wycieczka nie obejdzie się bez fotografowania.
4. Lubię też dobre filmy i dobre mechaniczne zegarki.
Niestety, na film często brakuje mi czasu a na zegarki pieniędzy więc to tak od przypadku.
Kolejność nieprzypadkowa..
Kiedyś było tego więcej ale już zdrowie nie to więc bardziej aktywne przyjemności nie wchodzą w rachubę.
pozdrawiam, Wojtek
Dodam jeszcze akwarystykę i podróże ...palcem po mapie.
Skontaktuj się z nami