Szukaj
moje hobby to :
1. stare Polskie banknoty (jak ktoś ma jakieś stare w domu i nie wie po co to niech się odzywa na PM chętnie odkupie po uczciwej ynkowej cenie o ile mnie zainteresuje)
2. fotografia
3. akwarystyka
4. budownictwo ekstremalne (choć tu jak narazie małe doświadczenia)
5. whisky
6. kobiety --- nie nie to na 1szym miejscu![]()
podpis...
Wykopalem watek.
Interesujesz sie whisky ? a mozna tak troszke szerzej o tym co Cie w tym interesuje ... ( produkcja-alembiki, historia, poznawanie nowych smakow - czy po prostu lubisz wypic zwykly bourbon )
1. whisky ( single malt ) - glownie szkockie - generalnie szukam swojego smaku
2. numizmatyka - glownie tematyka sportowa ( polskie ), bajki, od niedawna monety typu dukatow polskich z malych mennic ( nie posiadam jeszcze zadnej w kolekcji )
3. fotografia
a tak poza tym to pobocznie ( w mniejszym stopniu )
4. futsal
5. bilard ( pool-8,9, wersja na 3 )
Poza tym mnostwo drobiazgow, o ktorych chyba nie oplaca sie pisac - przeciez to lubi kazdymuzyka, sport ... itd itd
-petanque
- muzyka
- bas
- kino
- akustyka
- góry, słodkie lenistwo na połoninach
- majsterkowanie
Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Widzę, że masz dobry gustPróbowałem 10yo ... niestety nie mam butelki - tylko 25cl miałem.
Ale ostatnio zakupiłem Caol Ila i chyba zacznę się przerzucać na te z wysp ...
w każdym razie strasznie mnie naszło na wyjazd do Szkocji - same plusy, bo i zdjęcia można porobić, można odpocząć od pracy, napić się whisky i może kupić coś taniej
Wracając do tematu to jeszcze:
- snowboard
- ostatnio klasyka filmu polskiego
- gra na gitarze, pianinie
- jazz
- gry planszowe/karciane/towarzyskie wszelkiego rodzaju w dobrym towarzystwie przy piwku
- RPG swego czasu
... i mozna by tak wymieniac - nie pisalem o tym wszystkim, bo uwazam, ze nie jest to hobby tylko po prostu rzeczy na ktora poswiecam pewna czesc swojego wolnego czasu. Mam wrazenie, ze niektorzy wlasnie tak strzelaja z tym co czasami robia lub lubia robic, a nie koniecznie jest to ich konikiem. Przynajmniej ja podchodze do hobby tak, ze jest to cos bez czego juz nie moeg sie obejsc i jak tylko mam chwile wolnego aby zglebic wiedze w danej dziedzinie lub cos porobic to wlasnie tym sie zajmuje.
O, zapomniałem o tym. Narciarstwo! To wspanoałe! Ale ostatnio nie mogę przejechać minuty bez stawania i odpoczywania. Uda mi wysiadają. Czy można to jakoś wytrenować?
Poza tym narciarstwo ostatnio caraz bardziej używam w celu fotografii krajobrazowej. Więc narciarstwo przestaje być narciarstwem, a staje się fotografią.
Świetne. Tak gitara i fortepian. Jest to fascynująca muzyka. Ostatnio mam też obsesję na punkcie Norah Jones. Czy jest to zdrowa obsesja?- gra na gitarze, pianinie
- jazz
Czy jest coś lepszego niż Monopoly przy piwie w podchmielonym wesołym towarzystwie?- gry planszowe/karciane/towarzyskie wszelkiego rodzaju w dobrym towarzystwie przy piwku
Na studiach była też Dyplomacja. Ależ to gra! Czy ktoś to próbował?
Ostatnio edytowane przez swiatlo ; 14-04-2010 o 20:50
moze ci oddac jakas napoczeta 15latke z Islay.. niestety jak dla mnie rownie dobrze mozna pic zgaszone ognisko. nawet mieso tym ciezko podlewac.
oj jest kilka destylarni ktore mnie korca .. ale moze kiedysw każdym razie strasznie mnie naszło na wyjazd do Szkocji - same plusy, bo i zdjęcia można porobić, można odpocząć od pracy, napić się whisky i może kupić coś taniej![]()
![]()
moge tylko stwierdzic ze stanowczo brak mi czasu na hobby i bardzo mnie to martwi. wlasciwie kazda z dziedzin lezy odlogiem. na szczescie sezon zeglarski sie zbliza to przynajmniej sie poprzewracam na plywadelku.Wracając do tematu to
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
to i ja dorzuce swoje 2, a nawet 3 grosze. Poza oczywistym sa to (kolejnosc przypadkowa):
- muzyka
- plywanie (czynne, nie bierne przed tv ;P)
- ksiazki (jesli tylko starcza czasu)
- zabawy w ciemni
- salsa (taki taniec, nie sos :P)
- polowanie na ryby
- no i kucharzenie (niestety)
The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph
B. Jensen
To ja też dopisze się do listy:
- terrarystyka i akwarystyka
- sport - głownie rower- dh trochę trialu-streetu no i czasami mtb
- muzyka- nie ma to jak klasyk rocka
- turystyka piesza nie ważne czy góry czy doliny ma być las i cisza
- bilard (snooker w tv, a aktywnie ze znajomymi na bliżej nieokreślonych zasadach :P )
Skontaktuj się z nami