Szukaj
Kobiety już tak mają![]()
posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum
ale nie martwcie sie, to dotyczy wszystkich dziedzin - jak pierwszy raz jechalem na painta, to tez sie nasluchalem - to niebezpieczne, bedziesz mial siniaki, wiem bo na jołtjub widzialam, oko mozna stracic, zeby na przedzie, a sprzet kasy kosztowal tyle a na wakacje to nie chciales do Turcji... itp itd. A jak ja w koncu przymusilem do jednej partii ze mna, to nie chciala markera wypuscic z rak cyt.: "ale dostal ode mnie heada!!".
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
a mi jak stuknęła trzydziestka to kupiłem sobie konsole - bo mi się pograć zachciało![]()
TymancjO /Tomasz Tomanek/
głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|"...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson
moje hobby to :
1. stare Polskie banknoty (jak ktoś ma jakieś stare w domu i nie wie po co to niech się odzywa na PM chętnie odkupie po uczciwej ynkowej cenie o ile mnie zainteresuje)
2. fotografia
3. akwarystyka
4. budownictwo ekstremalne (choć tu jak narazie małe doświadczenia)
5. whisky
6. kobiety --- nie nie to na 1szym miejscu![]()
podpis...
to i ja dorzuce swoje 2, a nawet 3 grosze. Poza oczywistym sa to (kolejnosc przypadkowa):
- muzyka
- plywanie (czynne, nie bierne przed tv ;P)
- ksiazki (jesli tylko starcza czasu)
- zabawy w ciemni
- salsa (taki taniec, nie sos :P)
- polowanie na ryby
- no i kucharzenie (niestety)
The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph
B. Jensen
To ja też dopisze się do listy:
- terrarystyka i akwarystyka
- sport - głownie rower- dh trochę trialu-streetu no i czasami mtb
- muzyka- nie ma to jak klasyk rocka
- turystyka piesza nie ważne czy góry czy doliny ma być las i cisza
- bilard (snooker w tv, a aktywnie ze znajomymi na bliżej nieokreślonych zasadach :P )
Skontaktuj się z nami