Mój kot.
Szukaj
Outdoor w każdej formie, choć najchętniej jakieś odludne góry...
u mnie numerem jeden jest fotografia
dodatkowo także gra na pianinie.
kocham też dobrze zjeść.
od czasu do czasu piłka kopana
kiedyś siatkówka i bilard (ale czasu zabrakło)
Mamiya + Sony
Fotografia
Gitara
Pianino
Harmoszka
Ostatnio akordeon
Samotne nocne słuchanie muzyki
Spanie
Książki
Miksowanie
Mastering
Flash
1.Fotografia i motocykle. po rowno
2.Rower (choc ostatnio zaniedbalem to hobby)
3.Góry, Morze............
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dużo tego, ale głównie: rower, fotografia, renault kangoo x2, podróże, kiedyś aikido (ze względu na wizytę w szpitalu przerwane treningi, ale jeszcze wrócą), muzyka, kuchnia, majsterkowanie itp., a w planach: grafika komputerowa, quady.
I wiele innych.
Ostatnio edytowane przez M_B ; 15-04-2010 o 15:16
Jak zostanie CI do czasów kiedy przypadkiem bede w Poznaniu to chetnie
Po tym tekscie przypomnial mi sie watek o Yerba Matenie udzielalem sie, bo chyba jeszce mnie tu nie bylo, ale przeczytalem od poczatku do konca ... jednym smakuje, innym nie, ale faktem jest, ze gdyby troszke generalizowac, to wiekszosci mniej smakuje cokolwiek z wysp.
Swoja droga, dziwne, ze nikt jeszcze nie nadmienil swojego hobby pod tytulem Yerba ...
Jeśli chodzi o malty to ja właściwie tylko ograniczam sie do Islay, jeśli chodzi o coś z poza to Taliskier ale to też na wyspie, Balvenie i Highland Park. Jednak jesli chodzi o Islay do czołówka - Ardbeg, Laphroaig i Lagavulin
Podpis zgodny z regulaminem forum
U mnie rower (tylko muszę go doprowadzić do stanu używalności po zimie), hodowla roślin owadożernych (mam 4 rosiczki, 4 muchołówki i 2 kapturnice), książki (w sensie czytanie), gotowanie, podróże (i Węgry).
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Fotografia naturalnie, ale oprócz tego góry i wszystko co z nimi związane, czyli mtb i łażenie a zimą śmiganie na desce. Ponadto wędkarstwo ale tak umiarkowanie, raczej cenie sobie czas spędzany w ciszy i spokoju aniżeli wyciąganie rybek. Bardzo pochłania mnie również gotowanie jak i jedzenie![]()
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Skontaktuj się z nami