Close

Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 161

Wątek: Hobby!

Domyślnie

Wykopalem watek.

Cytat Zamieszczone przez skarab Zobacz posta
    moje hobby to :

1. stare Polskie banknoty (jak ktoś ma jakieś stare w domu i nie wie po co to niech się odzywa na PM chętnie odkupie po uczciwej ynkowej cenie o ile mnie zainteresuje)
    2. fotografia
    3. akwarystyka
    4. budownictwo ekstremalne (choć tu jak narazie małe doświadczenia)
    5. whisky
    6. kobiety --- nie nie to na 1szym miejscu
    Interesujesz sie whisky ? a mozna tak troszke szerzej o tym co Cie w tym interesuje ... ( produkcja-alembiki, historia, poznawanie nowych smakow - czy po prostu lubisz wypic zwykly bourbon )

1. whisky ( single malt ) - glownie szkockie - generalnie szukam swojego smaku
    2. numizmatyka - glownie tematyka sportowa ( polskie ), bajki, od niedawna monety typu dukatow polskich z malych mennic ( nie posiadam jeszcze zadnej w kolekcji )
    3. fotografia

a tak poza tym to pobocznie ( w mniejszym stopniu )
    4. futsal
    5. bilard ( pool-8,9, wersja na 3 )

Poza tym mnostwo drobiazgow, o ktorych chyba nie oplaca sie pisac - przeciez to lubi kazdy muzyka, sport ... itd itd

Domyślnie

-petanque
    - muzyka
    - bas
    - kino
    - akustyka
    - góry, słodkie lenistwo na połoninach
    - majsterkowanie
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

akwarystyka
    literatura
    gry rpg/planszówki/bitewniaki
    taniec
    faceci
    wędkarstwo
    gotowanie
    amerykańskie samochody

..i pewnie jeszcze coś mi się przypomni,jak tylko zatwierdzę tego posta...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    faceci
    No, no, no... to Ci dopiero wyznanie, skrzynka w ciągu godziny zapcha Ci się PMkami
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

gotowanie - kuchnia włoska, azjatycka, polska, hinduska,
    wspinaczka,
    narciarstwo - klasyczne i zjazdowe,
    podróże,
    żeglarstwo,
    góry

PS
    wiem, ze Indie tez sa w Azji, pisząc kuchnia azjatycka miałam na myśli tajlandzką, japońską i chińską
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    No, no, no... to Ci dopiero wyznanie, skrzynka w ciągu godziny zapcha Ci się PMkami
    A co? Myślisz, że tutaj więcej osób interesuje się facetami?

Ja to akurat nie będę pisał, bo mam zgoła odmienne zainteresowania
    peace & love

Domyślnie

U mnie dość skromnie Flatland (bmx), żonglerka, simracing i od niedawna samochody RC (od niedawna bo dopiero czytam i zbieram fundusze ).

Domyślnie

A to może niech wypowiedzą się panowie, którzy wpisywali u siebie "kobiety". Ciekawe, czy ich skrzynki też się zapełniły od razu? ;p

Domyślnie

Napewno tak, przecież mają wspólne zainteresowania i chcą je wzajemnie rozwijać ;P
    peace & love

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canokin Zobacz posta
    A co? Myślisz, że tutaj więcej osób interesuje się facetami?
    Ja to akurat nie będę pisał, bo mam zgoła odmienne zainteresowania
    Mnie też faceci nie interesują, ale mogę podesłać jednego kurierem - okaz mało wymagający i najlepiej traktować jak psa: podrapać za uchem, dać miskę z żarciem i na noc spuścić z łańcucha.

Żeby nie robić OT. Moje zainteresowania szybko się zmieniają... przy fotografii jednak wytrwałem, więc:
    1. Fotografia (i wszystko co się z nią wiąże - głównie obróbka, grafika).
    2. Minionej zimy naszło mnie na snowboard (pewnie poświęcę mu trochę czasu).
    3. Turystyka rzeczna (?) - przez blisko 10 lat nie wyobrażałem sobie wakacji bez przynajmniej tygodniowego spływu kajakiem (w zeszłym roku dopiero odpuściłem).
    4. KaleidoStar
    XYZ. W między czasie były windsurfing (krótki epizod); muzyki słucham jak każdy; dobry film obejrzeć też lubię; rowerem po lesie i okolicy także się zawsze chętnie przejadę (nie mylić z wyczynową jazdą, po prostu spacerowo); przez okres studiów trochę zagadnień z dziedziny marketingu i zarządzania; innych okresowych wybryków nie będę wyliczał. Najgorsze jest to, że miliona rzeczy chcę jeszcze w życiu spróbować (paintball, kitesurfing, mountainboard, połowy na morzu, na starość muszę mieć klasycznego musclecar'a w garażu, itd).

Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów