Szukaj
1- JumpStyle
2- Melbourn Shuffle
3- Fotografia
4- Tworzenie muzyki w FL
5- Zbieranie znaczków
montowanie filmow to chyba nie hobby ? xd
1- deskorolka (już tylko robię zdjęcia- za dużo złamań miałem w życiu)
2- rower ( w zasadzie jeżdżę 12 miesięcy w roku codziennie i sobie ostatnio uświadomiłem, że to moje hobby i nie potrafię bez niego żyć )
3- fotografia (wiadomo)
4- muzyka (jak każdy)
5- rykowisko we wrześniu (zaraz jadę do lasu :P)
6- łowienie ryb
7- żona i dzieciaki (to, że na końcu listy to nie znaczy, że najmniej ważne- kolejność przypadkowa)
8- mam jeszcze jedno hobby, ale legalne jest ono tylko w Holandii
pzdr
No no! Ty mi tutaj generalizacji nie wprowadzajGeodezja a kartografia to nie to samo, powiedziałbym nawet, że pomimo wielu powiązań to są dwie całkowicie inne dziedziny. Tak z czystej ciekawości, z jakiej dokładnie to kartografii masz specjalizację? Matematycznej czy tematycznej?
Kartografia to zuo!W piątek piszę egzamin z kartografii matematycznej. Toż to dzieło k... i szatana! (i egzamin i przedmiot)
U mnie poza foto to tak:
- muzyka - ulubione zespoły to Queen, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd
- sport - jeżeli chodzi o uprawianie to bieganie, piłka nożna, rower i narty a oglądanie to snooker
- czytanie - najbardziej tematyka historyczna
- modelarstwo - Kolejki w skali H0
- imprezowanie - tutaj nie będę wyjaśniał![]()
1. Foto (częściowo to też praca)
2. Żagle
3. Narty
4. Paralotnie
5. Góry
6. Wojaże bliskie i dalekie
7. Czytanie (praktycznie łykam wszystko co mnie zainteresuje)
Kiedyś było tez pływanie na kajcie, windsurfing, tenis, astronomia ale nie da się wszystkiego ogarnąć niestety. Uspokoiłem się
A z rzeczy z których udało mi się całkowicie zrezygnować to największy marnotrawca czasu czyli TV![]()
Ostatnio edytowane przez BlackRoger ; 22-09-2009 o 17:53
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
Uderz do najbliższej szkoły, polecam Gocyłę w Dąbrowie Górniczej albo jedną z paru szkół w Szczyrku lub na Żarze w Beskidzie. Jedyne co musisz mieć na początek to ogólną kondychę do wchodzenia pod małe górki i dobre butyjakiekolwiek pomysły z kupnem czegokolwiek ze sprzętu na tym etapie odradzam. Jak coś to wal via PM.
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
*muzyka, muzyka, muzyka, głównie elektroniczna, synthpop i ebm
*depeche mode
*koncerty
*od kilku miesięcy bieganie
*góry-narty zimą, wędrówki latem
*teatr i opera
*rower
*mój pies
*sushi
*moda retro i vintage (buszowanie po lumpeksach to jest to)
Ostatnio edytowane przez fast_fashion ; 22-09-2009 o 19:10
Skontaktuj się z nami