Close

Strona 34 z 121 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 1206

Wątek: Sns-hdr

Domyślnie

[quote=Grzesiek_G;1967831]Gio! Chyba przesadzasz - wersja pełna niekomercyjna to 30 eur - za przeproszeniem tyle co dobry filtr uv do obiektywu albo bateria do Twojego d700

Tylko Grzegorz baterię to ja już mam, a snsa nie

Domyślnie

[QUOTE=Gio;1968276]
    Cytat Zamieszczone przez Grzesiek_G Zobacz posta
    Gio! Chyba przesadzasz - wersja pełna niekomercyjna to 30 eur - za przeproszeniem tyle co dobry filtr uv do obiektywu albo bateria do Twojego d700

Tylko Grzegorz baterię to ja już mam, a snsa nie

może pebal się zamieni

Domyślnie

Zorganizujecie jakiś konkurs na wykonanie ładnego HDR-a to ufunduję nagrodę w postaci licencji programu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    Zorganizujecie jakiś konkurs na wykonanie ładnego HDR-a to ufunduję nagrodę w postaci licencji programu.
    Tylko że użytkownicy wersji lite będą na nieco gorszej pozycji, bo będą mieć mniejszy wpływ na efekt końcowy

Domyślnie

[quote=Grzesiek_G;1968425]
    Cytat Zamieszczone przez Gio Zobacz posta

może pebal się zamieni

Hie hie hie!!!

Domyślnie

Tylko że użytkownicy wersji lite będą na nieco gorszej pozycji, bo będą mieć mniejszy wpływ na efekt końcowy
    Po pierwsze, jest dostępne demo wersji Pro.
    Po drugie, można by przecież korzystać z innych programów do HDR.

Domyślnie

...patrzyłem na HDR-y nieco sceptycznie- przesadność napompowania FXem niektórych demówek w sieci była przerażająca. Jednak po zainstalowaniu wersji demo i wrzuceniu kilku fotek i delikatnej korekcie suwakami prace troszkę ożyły...
    Pebal- Twoje godziny siedzenia przy pisaniu programu powinny być nagrodzone nie tylko oklaskami. Program jest naprawdę godny uwagi i zakupu...
    kupa sprzętu- brak talentu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekkargul Zobacz posta
    Pebal- Twoje godziny siedzenia przy pisaniu programu powinny być nagrodzone nie tylko oklaskami. Program jest naprawdę godny uwagi i zakupu...
    Dzięki za dobre słowo.

Domyślnie

No, ale liczy się też to co jest na wejściu. Z dobrej fotki powstanie pewnie też lepszy HDR (jako zdjęcie, a nie pokaz możliwości programu).
    D7200+D90+N10-24+N18-105VR+N70-300VR+S17-50+S50-150+N35+N85+N105+J135+T200, SB800 i parę drobiazgów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Demonek Zobacz posta
    No, ale liczy się też to co jest na wejściu. Z dobrej fotki powstanie pewnie też lepszy HDR (jako zdjęcie, a nie pokaz możliwości programu).
    Dlatego wszyscy powinni obrabiać ten sam materiał źródłowy.

Strona 34 z 121 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów