Close

Strona 22 z 113 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 1206

Wątek: Sns-hdr

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    Nie mam pojęcia.
    To robimy "machniom". Ty dostajesz jak to zrobić, ja dostaję licencję na jedno stanowisko
    Program jest w Delphi (Pascal) i łatwo zobaczyć jak to napisać w innych językach.
    Można też testować NET na kilka innych sposobów.

Tak na szybko napisany program pokazuje jakie wersje są zainstalowane.

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    To robimy "machniom". Ty dostajesz jak to zrobić, ja dostaję licencję na jedno stanowisko
    Hehe, całkiem fajne i uczciwe postawienie sprawy

Domyślnie

Program jest w Delphi (Pascal) i łatwo zobaczyć jak to napisać w innych językach.
    Można też testować NET na kilka innych sposobów.
    Tak na szybko napisany program pokazuje jakie wersje są zainstalowane.
    A potrafisz zrobić taki test w InnoSetup, aby w przypadku braku .NET, instalator kończył swoje działanie stosownym komunikatem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    A potrafisz zrobić taki test w InnoSetup, aby w przypadku braku .NET, instalator kończył swoje działanie stosownym komunikatem?
    Dobra wiadomość jest taka, że InnoSetup programuje się przy pomocy języka... Pascal.
    Niestety ja piszę sporo małych programów takich jak wyciąganie zaszytego jpg z NEF, i nie potrzebuję programów instalacyjnych, więc nie mam doświadczenia z InnoSetup.

Zadanie domowe dla Ciebie.
    Zobacz gdzie w InnoSetup wstawia się skrypty.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

A co sie stanie, jesli podam gotowe rozwiazanie zaczerpniete z google I to jest rozwiazanie juz w InnoSetup

ps. Az dziwi mnie, ze nikt nie poszukal. Przeciez wiadomo, ze jesli czegos nie ma w google, to to nie istnieje Po prostu wszedlem tutaj, przeczytalem o co sie rozchodzi i wpisalem zapytanie do Wujaszka.
    ps2. WladcoPixeli, wybaczysz?

Domyślnie

Zadanie domowe dla Ciebie.
    Zobacz gdzie w InnoSetup wstawia się skrypty.
    Skrypty wstawia się w sekcji [Code]

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    A co sie stanie, jesli podam gotowe rozwiazanie zaczerpniete z google I to jest rozwiazanie juz w InnoSetup
    Odwdzięczę się wam obojgu.
    Dla mnie znaczenie ma już sama chęć niesienia przez kogoś pomocy. To nie jest konkurs, tu nie ma wygranych i przegranych.

ps. Az dziwi mnie, ze nikt nie poszukal. Przeciez wiadomo, ze jesli czegos nie ma w google, to to nie istnieje Po prostu wszedlem tutaj, przeczytalem o co sie rozchodzi i wpisalem zapytanie do Wujaszka.
    Ja wiem, że rozwiązanie można znaleźć w sieci. To jednak wymaga poświęcenia czasu, którego notorycznie mi brakuje. Mam tyle rzeczy do zrobienia w kodzie programu, że muszę określać priorytety zadań. Wiele drobnych, acz ciekawych rozwiązań, nie zostało (jeszcze) wprowadzonych, gdyż nie mam na to czasu. Każde wprowadzone rozwiązanie trzeba jeszcze przetestować, samemu nie daję rady.

Domyślnie

Dobra, pisze PW

ps. A tak powaznie mowiac: jesli mialoby to sprawic, ze WladcaPixeli przeze mnie cos traci, to ja zrzekam sie wszelkich honorariow Poza tym, tak naprawde nie licze na nic, a chetnie pomoge.

Domyślnie

Dobra, pisze PW
    ps. A tak powaznie mowiac: jesli mialoby to sprawic, ze WladcaPixeli przeze mnie cos traci, to ja zrzekam sie wszelkich honorariow Poza tym, tak naprawde nie licze na nic, a chetnie pomoge.
    Dzięki za pomoc, odpisałem na PW.

Domyślnie

Poza tym, tak naprawde nie licze na nic, a chetnie pomoge.
    To się nazywa psucie rynku

Domyślnie

Odpisalem, ale zaznaczam, ze to WladcaPixeli pierwszy wyszedl z inicjatywa!

Strona 22 z 113 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów