Może na początek jakaś Promocja
Szukaj
Może na początek jakaś Promocja
D700 i kilka szkiełek
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Wow... cena jak za Photshop Elements... :/
D200 plus graty...
Mi się program, mimo szybkości, podoba. Poczekam jednak na mocny spadek 'ojro'.![]()
D200 plus graty...
Pebal, mam pytanie - czy finalna wersja Lite Twojego programu będzie zapisywała obraz w oryginalnym rozmiarze (taki jak plik wejściowy)? I kiedy można się jej spodziewać? Bo ogólnie rzecz biorąc efekty, jakie można uzyskać Twoim programem nawet w konsolowej wersji, są naprawdę bardzo dobre.
Nikon D60 + N18-55 + N50/2 AI + N70-300 VR
Moja galeria
Moja galeria
Najpierw nanas testowałeś a teraz opłata - może jakas promocja dla testujacych k...a mać.
Czuje sie zerznietyw d...
D300s, D80, D750, S24-70 F2.8, N17-55 F2.8, N50 F1.8, P135 F2.8, N35 F1.8, S14 F2.8.
Widać nie zajrzałeś na stronę programu, gdzie jak byk jest napisane:
Promocja dla forumowiczów i członków grup dyskusyjnych
W wyrazie podziękowania dla osób, które swoimi komentarzami na forach i grupach dyskusyjnych, przyczyniły sie do rozwoju oprogramowania SNS-HDR, udzielam tym osobom zniżki w wysokości 30% ceny licencji. W przesłanym zamówieniu zakupu proszę podać nazwę forum/grupy dyskusyjnej oraz swój nick.
Moja galeria
Staram się być w porządku.
Inna sprawa, że możliwość korzystania z programu i wypowiadania się na jego temat, daje Wam możliwość kształtowania jego funkcjonalności i dopasowywania go do Waszych potrzeb.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
W wersji 1.0 programu był błąd, który powodował sporadyczne generowanie czarnych pasków w obrazie.
Można pobrać aktualizację pozbawioną tego błędu.
Ostatnio edytowane przez Pebal ; 05-03-2010 o 19:51
program PRO w wersji 1.0.2
ściągnięty przeze mnie ze strony:
http://www.sns-hdr.com/
nie uruchamia się.
Pojawia się komunikat, że wystąpił problem z aplikacją itd...
Uruchomiłem kompa kilka razy od nowa, instalowałem kilka razy,
kilka razy ściągałem plik instalacyjny z myślą że coś się ściągnęło z błędem.
I dupa..
Poprzednie wersje chodziły bez problemu.
Skontaktuj się z nami