Close

Strona 14 z 113 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 1206

Wątek: Sns-hdr

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Smile

Może na początek jakaś Promocja
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wow... cena jak za Photshop Elements... :/
    D200 plus graty...

Domyślnie

Mi się program, mimo szybkości, podoba. Poczekam jednak na mocny spadek 'ojro'.
    D200 plus graty...

Domyślnie

Pebal, mam pytanie - czy finalna wersja Lite Twojego programu będzie zapisywała obraz w oryginalnym rozmiarze (taki jak plik wejściowy)? I kiedy można się jej spodziewać? Bo ogólnie rzecz biorąc efekty, jakie można uzyskać Twoim programem nawet w konsolowej wersji, są naprawdę bardzo dobre.
    Nikon D60 + N18-55 + N50/2 AI + N70-300 VR
    Moja galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vanti Zobacz posta
    Pebal, mam pytanie - czy finalna wersja Lite Twojego programu będzie zapisywała obraz w oryginalnym rozmiarze (taki jak plik wejściowy)? I kiedy można się jej spodziewać? Bo ogólnie rzecz biorąc efekty, jakie można uzyskać Twoim programem nawet w konsolowej wersji, są naprawdę bardzo dobre.
    Tak, będzie to możliwe.
    Sory, że musicie na to tyle czekać, ale algorytm zmienił się diametralnie pod kątem zarządzania pamięcią i nie zdążyłem nanieść jeszcze poprawek w wersji konsolowej. Postaram się w tym miesiącu to zrobić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    Tak, będzie to możliwe.
    Sory, że musicie na to tyle czekać, ale algorytm zmienił się diametralnie pod kątem zarządzania pamięcią i nie zdążyłem nanieść jeszcze poprawek w wersji konsolowej. Postaram się w tym miesiącu to zrobić.
    Spoko, jestem cierpliwy I cieszy mnie fakt, że będzie to możliwe. A jak będę miał czas by dobrze pobawić się wersją Pro, to i może się skuszę na jej zakup (jak tylko odłożę odpowiednią sumę ojro ).
    Moja galeria

Oszczędny w słowach Awatar aro272
    Miasto
    Koszalin/Słupsk

Domyślnie :)

Najpierw nanas testowałeś a teraz opłata - może jakas promocja dla testujacych k...a mać.
    Czuje sie zerznietyw d...
    D300s, D80, D750, S24-70 F2.8, N17-55 F2.8, N50 F1.8, P135 F2.8, N35 F1.8, S14 F2.8.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aro272 Zobacz posta
    Najpierw nanas testowałeś a teraz opłata - może jakas promocja dla testujacych k...a mać.
    Widać nie zajrzałeś na stronę programu, gdzie jak byk jest napisane:
    Promocja dla forumowiczów i członków grup dyskusyjnych
    W wyrazie podziękowania dla osób, które swoimi komentarzami na forach i grupach dyskusyjnych, przyczyniły sie do rozwoju oprogramowania SNS-HDR, udzielam tym osobom zniżki w wysokości 30% ceny licencji. W przesłanym zamówieniu zakupu proszę podać nazwę forum/grupy dyskusyjnej oraz swój nick.
    Moja galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aro272 Zobacz posta
    Staram się być w porządku.
    Inna sprawa, że możliwość korzystania z programu i wypowiadania się na jego temat, daje Wam możliwość kształtowania jego funkcjonalności i dopasowywania go do Waszych potrzeb.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    W wersji 1.0 programu był błąd, który powodował sporadyczne generowanie czarnych pasków w obrazie.
    Można pobrać aktualizację pozbawioną tego błędu.
    Ostatnio edytowane przez Pebal ; 05-03-2010 o 19:51

Domyślnie

program PRO w wersji 1.0.2
    ściągnięty przeze mnie ze strony:
    http://www.sns-hdr.com/
    nie uruchamia się.

Pojawia się komunikat, że wystąpił problem z aplikacją itd...
    Uruchomiłem kompa kilka razy od nowa, instalowałem kilka razy,
    kilka razy ściągałem plik instalacyjny z myślą że coś się ściągnęło z błędem.
    I dupa..

Poprzednie wersje chodziły bez problemu.

Strona 14 z 113 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów