Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Monika - debiut

Domyślnie Monika - debiut

Pierwsza poważniejsza sesja Moniki. Cieszę się, że trafiło na mnie, urocza dziewczyna Z tego co wiem modelka zadowolona jest ze zdjęć, a ja czuję niedosyt dlatego wkrótce powtórka z rozrywki A co Wy powiecie o zdjęciach?

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
    i bonusiki:

B1. B2. B3.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Na 3 coś nie tak przy podbródku (głowa chyba za bardzo cofnięta). Na 8 na udach (i ramionach) jakaś masakra. Reszta jak zawsze u Ciebie. Najbardziej mi leży 1 (skóra!!!) i ostatni bonus.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

to chyba wina obróbki.. ale strasznie gumowato cera modelki wyszła.. oczęta raz brylantami błyskają.. a innym razem matowe niefajne.. jako portret.. nie wiem.. dodatkowo napis w kadrze.. jakby pod zdjęciami nie można było dodać.. pozdrawiam i dobrego światełka życzę..
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Wg. mnie przeginasz juz trochę z tą obróbką, nie widać na zdjęciach naturalności, np. numer 6 - dla mnie nie do przyjęcia, za mocno pojechane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Wg. mnie przeginasz juz trochę z tą obróbką, nie widać na zdjęciach naturalności, np. numer 6 - dla mnie nie do przyjęcia, za mocno pojechane.
    Naturalnosci nie widzisz? a to ciekawe bo tych zdjec az tak bardzo z obróbką nie pojechalem, poprzedni set z Natalią był mocniej obrabiany
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Naturalnosci nie widzisz?
    Niestety nie widze

Domyślnie

moze to dlatego ze ta obrobka wydaje sie nieco "brutalniejsza", jakos tak bardziej sie w oczy rzuca.

Domyślnie

jakos nie widzą mi się te foty z kiepem... I to jeszcze takim przy filtrze Poza tym bardzo fajowo

Domyślnie

5 6 7 najgorsze, mnie się nie podoba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów