Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Bardzo ciekawe zdjęcie - przykład jak z pozornie zwykłego wejścia można coś fajnego wycisnąć
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

No to mnie zawstydziliście .

Dziękuję za wsparcie w dążeniu do swoich kadrów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Zatem zdecydowanie wolę poprzednią wersją gdzie króluje enigma. Na tym kadrze już jej nie ma . Choć tez jest ładnie.
    Zgadzam się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Tysiące razy wchodziłem na plaże i nigdy nie pomyślałem, że samo wejście może być tak ciekawym tematem. To zdjęcie jest dla mnie swego rodzaju nową rzeczywistością. Temat bardzo śmiały bo zapewne wiele osób z forum podczas urlopu miało ten widok na co dzień jednak mało kto pomyślał o wykonaniu kadru. Więc też fotografia ta jest na swój sposób pewnym odkryciem - tematem widzianym przez wiele osób jednak przez nikogo na poważnie nie tkniętym. Zdjęcie posiada niezaprzeczalne walory estetyczne. A główną jego cechą jest samo podejście do tematu. Spojrzeć na przedmiot tak, jak nikt dotąd nie spojrzał, zdumieć i zadziwić. Ta fotografia sama mówi za siebie - o jakie to ciekawe. Gratuluje !
    Ja na tym punkcie mam bzika. Dla mnie zawsze samo wejście na plażę jest zdarzeniem nadzwyczajnym. Temat traktuję nieco szerzej: zbocze wydmy, droga kończąca się na wierzchołku góry, gdzie nie widać co jest za nią... itd. Zawsze wydaje mi się, że zaraz zobaczę morze, może to być nawet w środkowej Polsce Po prostu tak mam... Dlatego własnie wybieram "jedynkę", która w pełni nie odłoniła jeszcze "gwoździa programu". Szuwarku, pięknie to pokazujesz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Ja na tym punkcie mam bzika. Dla mnie zawsze samo wejście na plażę jest zdarzeniem nadzwyczajnym. Temat traktuję nieco szerzej: zbocze wydmy, droga kończąca się na wierzchołku góry, gdzie nie widać co jest za nią... itd. Zawsze wydaje mi się, że zaraz zobaczę morze, może to być nawet w środkowej Polsce Po prostu tak mam... Dlatego własnie wybieram "jedynkę", która w pełni nie odłoniła jeszcze "gwoździa programu". Szuwarku, pięknie to pokazujesz.
    Kiedyś to się sprawdzało,szczególnie w Chałupach.....ale lepiej było "gwożdzia" nie odsłaniać....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Kiedyś to się sprawdzało,szczególnie w Chałupach.....ale lepiej było "gwożdzia" nie odsłaniać....
    Jedyna dobra metoda, to wykopać dołek i leżeć na brzuchu...

Domyślnie

Ta odsłona też bardzo mnie się podoba , może nawet bardziej.
    Pozdro. Wojtek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów