Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Lindt

Domyślnie Lindt

Dalszy ciąg zabawy w fotografie produktów

olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

czekoladka na pierwszym planie paskudnie pokazana Wyrównaj boki i oczyść je z czekoladowych paproszków. Pozatym czakolada zle mi sie komponuje z lodem i cytryną. Może popróbuj z kawą i jej ziarnami? Technicznie fotka dobra, ale jako premium packshoot mi nie lezy-nie mam smaka na ta czekolade.
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

obrzydliwie wyglądają odciski palców na czymś jadalnym...
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Redskull Zobacz posta
    czekoladka na pierwszym planie paskudnie pokazana Wyrównaj boki i oczyść je z czekoladowych paproszków. Pozatym czakolada zle mi sie komponuje z lodem i cytryną. Może popróbuj z kawą i jej ziarnami? Technicznie fotka dobra, ale jako premium packshoot mi nie lezy-nie mam smaka na ta czekolade.
    Dzięki za komentarz . Strasznie spontanicznie wyszło, następnym razem się bardziej przyłożę
    Oczyszczenie ze wspomnianych paproszków, uważanie by nie zostawić odcisków palców itd.
    Pomysł z kawą bardzo mi się spodobał, na pewno spróbuję
    Sama czekolada była z nadzieniem cytrynowym no ale tego zdjęcia nie oddają
    Za jakiś czas zrobię drugą serię mądrzejszy o doświadczenie, nie omieszkam się podzielić efektami
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Moim zdaniem niedobrze to wyszło - nieciekawy układ elementów i kompozycja. Czeko. z lodem??. Pełno brudków, odcisków. Pozdr.
    ニコンのカメラ

Uprawnienia umieszczania postów