Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: kasia

Domyślnie kasia

1.

2.

3.

4.

5.

Za wszystkie uwagi z góry bardzo dziękuję.

Domyślnie

balans bieli out
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    balans bieli out
    Dokładnie, zimno jak na Alasce...
    Pierwsze cztery technicznie ok, ostatnie nie bardzo.
    Mi nie pasuje stylizacja.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

1 fajne by było, tylko za niebieskie. Reszta - nic ciekawego. Ostatnie przekadruj, może będzie ok.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

co do balansu bieli... nie naskakiwałbym zbytnio.. gdyż widywałem tu panny we wszystkich niemal odcieniach.. od różu po zielenie.. a modelka.. swoją powiedzmy to urodą.. i stylistyką w jaką została obdarzona.. bardzo trupio( w pozytywnym słowa tego znaczeniu- jeśli można tak to ująć) wygląda...a takie właśnie tonacje wrażenie owo jeszcze pogłębiają..

gdyby nie lekkie głowy pochylenie rzekłbym że nr 1 jest świetne.. niestety pochylenie nieco obraz zdeformowało.. i głowa nieco alienowato wyszła..

odnoszę również wrażenie jakoby przy oczętach majstrowane było.. a jeśli tak.. to po co?

pozdrawiam
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jedynka przefajna. Uwielbiam takie słodkości.
    Dwójka dziwna, bo ta piąstka to jakby ona sama sobie w ząbki dawała, bo przecież łokieć o nic się nie opiera... Ale miła też.
    Trójka troszkę słaba.
    Czwórka znowu przesłodka. Cukiereczek!
    Piątka jak trójka - leży mi mniej...

Gadają ludzie o jakichś duperelach jak balans bieli. Nonsens, jakby nikt nie wiedział że w portrecie o emocje chodzi a nie o jakieś tam balanse...

Domyślnie

zreszta mnie tam taka chłodna barwa pasuje
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Domyślnie

Dziękuję bardzo ! a co do barwy, taki miałam zamiar...niektórym się podoba niektórym nie, świat bez gustów byłby nudny.

Uprawnienia umieszczania postów