Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Marta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

All my life who am i?, jak wstawiasz na tym forum bezsprzecznie najlepsze, zjawiskowe, perfekcyjne landszafty, architekturę i insze w tym temacie, to z całym szacunkiem - to zdjęcie jest do chrzanu Zrobiłeś z tej nieszczęśnicy gargulca Nie obraź się broń Boże - sam mam taki problem, że kompletnie nie czuję tego tematu i wychodzą mi straszne kaszany...

nin
    Gość

Domyślnie

no juz bez przesady
    nie ma sie czego czepic przeciez

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    All my life who am i?, jak wstawiasz na tym forum bezsprzecznie najlepsze, zjawiskowe, perfekcyjne landszafty, architekturę i insze w tym temacie, to z całym szacunkiem - to zdjęcie jest do chrzanu Zrobiłeś z tej nieszczęśnicy gargulca Nie obraź się broń Boże - sam mam taki problem, że kompletnie nie czuję tego tematu i wychodzą mi straszne kaszany...
    oj, oj, sobie uwazaj, bo to wybranka mojego zycia a nie gorgulec zart.
    a zdjecie bylo robione tylko pod katem technicznym, moja kobieta nie lubi jak jej robie zdjecia i to w sumie bylo dosyc przypadkowe, ale rozumiem doskonale o czym piszesz, bo rzeczywiscie wyglada jak pokrzywdzona przez los

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez All my life who am i? Zobacz posta
    oj, oj, sobie uwazaj, bo to wybranka mojego zycia a nie gorgulec
    Ups, zawsze coś chlapnę nie tak, przepraszam najmocniej Wybranka urocza, tylko miałem na myśli to, że wyszła trochę tak beznamiętnie, jak element architekruty...

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

pograzasz sie, pograzasz moze jak krzeslo, co? hehehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez All my life who am i? Zobacz posta
    pograzasz sie, pograzasz moze jak krzeslo, co? hehehe
    już lepiej nic nie powiem :X

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

hehe,
    a ja sobie wlasnie natrafilem na taki artykulik maly a'props modelek w fotografii, moze kogos zainteresuje:
    http://www.obiektywni.pl/czytelnia/artykul-73-0.php

Uprawnienia umieszczania postów