W wakacje popelnilem taki kadr.
Prosze konstruktywna krytyke i wypunktowanie bledow.
Bardzo dziekuje za odwiedziny.
Szukaj
W wakacje popelnilem taki kadr.
Prosze konstruktywna krytyke i wypunktowanie bledow.
Bardzo dziekuje za odwiedziny.
Kadr fajny, ale wykoanie takie sobie.
1. Zdjecie sie troszeczke wali w prawo
2. Troche za ciemno, ale to chyba wina pogody.
3. No i obrobka jakas taka... Malo ostra.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Kurde prostowalem i wydawalo mi sie ze ok. Tak pogoda byla nie za ciekawa i zapomnialem wyostrzyc po obrobce. Dodalem lekka winiete. Jednak ciesze sie ze kadr sie podoba.
nikt nic wiecej? myslalem ze dowiem sie czegos nowego
kadr fajny..ale u mnie na lcd ciemności...
Bardzo ładny kadr, zdjęcie jest bardzo miłe w odbiorze ale myślę, że powinieneś więcej uwagi zwrócić na takie drobiazgi jak np. wyostrzenie po zmniejszeniu, sam o tym piszesz. Przecież te kilka kliknięć robi ogromną różnice w odbiorze. Podobnie te czarny plamy po niedokładnym maskowaniu na szczytach gór, są malutkie ale rzucają się w oczy i psują odbiór zdjęcia, a zlikwidowanie ich to przecież kilka chwil.
Zwróć uwagę na to, że poświęcasz uwagę na przygotowanie ramki, podpisu, a więc detali zupełnie nieistotnych i pewnie bardziej czasochłonnych niż wyostrzenie czy poprawienie maski. A pomijasz elementy, które moim zdaniem są krytyczne przy prezentowaniu swoich prac.
Ale podkreślam, zdjęcie mi się bardzo podoba i na pewno warte jest tych kilku drobnych poprawek.
Pozdrawiam
JS
Troszkę jaśniej ?
NIKON Coolpix S510
Jasniej zdecydowanie lepiej to wyglada ale mam starego CRT wiec z kolorami mam problem i jasnoscia.
Jasna wersja lepsza,..kadrowo zdjęcie bardzo mnie się podoba...Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami