Podoba mi się, taka nostalgia mnie ogarnia![]()
Szukaj
Dziękuję za przychylne przyjęcie tej fotografii i za wszystkie opinie - te , które skorygowałyby ją również. Choć nie mam zamiaru nic zmieniać - zawsze to nauka.
Co do szerzej- po pierwsze używam najszerzej 24mm (36 po cropie) - więc nie jest za szeroko
.
Ale tak jak pisałem we wcześniejszym poście tu chodziło mi o coś innego.
Piotrze, w tym zdjęciu myślę, że dość wyraźna linia horyzontu zepsułaby odbiór, a to ze względu na "walkę" ze schodzącymi się liniami płotków po boku kadru. Ale...
Mam kilka kadrów z tego miejsca i spróbuję tu coś zaprezentować zgodnie z Twoją sugestią.
W każdym razie dziękuję za cenne wskazówki - jeżeli uznam , że coś się nadaje do pokazania to oczywiście pokażę. Przymierzę się na pewno.
ufff... piekny kadr ...zatrzymał mnie tutaj na troche
Jest bardzo ciekawie i intrygująca - ciachnąłbym ok 1cm prawej.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
W prostocie tkwi siła tego bardzo dobrego zdjęcia. Pomysł i wykonanie na wysokim poziomie.
LED ZEPPELIN
ładnie dopracowane zdjecie z prostym motywem![]()
Popieram Janka ........ wróci do nas .........
Bardzo ładne
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Użyto już chyba wszystkich przymiotników jakie mi przyszły do głowy po wyświetleniu się fotki, by wyrazić swoją opinię.
Dodam jeszcze - tajemnicza i dlatego ta zdecydowanie bardziej podoba mi się od "Drogi do...zdj2"
Wszystko na swoim miejscu![]()
NIKON - system
Skontaktuj się z nami