Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Droga do ...

Domyślnie

Podoba mi się, taka nostalgia mnie ogarnia

Domyślnie

Oj podoba się.

Domyślnie

Dziękuję za przychylne przyjęcie tej fotografii i za wszystkie opinie - te , które skorygowałyby ją również. Choć nie mam zamiaru nic zmieniać - zawsze to nauka.

Co do szerzej - po pierwsze używam najszerzej 24mm (36 po cropie) - więc nie jest za szeroko .
    Ale tak jak pisałem we wcześniejszym poście tu chodziło mi o coś innego.

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Dobra robota. Nie wiem tylko jak Ty jako autor zareagujesz gdy zaproponuję mocniejsze wyeksponowanie linii horyzontu. Rozmycie tła jest dość sile i to mi się podoba... ale z drugiej strony patrząc obecność linii horyzontu miała by bardzo pozytywny wpływ na odbiór tej fotografii. Nie wiem też czy z obecną linią horyzontu to byłby ten sam obrazek... być może byłoby to kolejne zdjęcie Twojego autorstwa. Ale chętnie poznam Twoje zdanie na ten temat.
    Piotrze, w tym zdjęciu myślę, że dość wyraźna linia horyzontu zepsułaby odbiór, a to ze względu na "walkę" ze schodzącymi się liniami płotków po boku kadru. Ale...
    Mam kilka kadrów z tego miejsca i spróbuję tu coś zaprezentować zgodnie z Twoją sugestią.
    W każdym razie dziękuję za cenne wskazówki - jeżeli uznam , że coś się nadaje do pokazania to oczywiście pokażę. Przymierzę się na pewno.

Domyślnie

ufff... piekny kadr ...zatrzymał mnie tutaj na troche

Domyślnie

Jest bardzo ciekawie i intrygująca - ciachnąłbym ok 1cm prawej.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

W prostocie tkwi siła tego bardzo dobrego zdjęcia. Pomysł i wykonanie na wysokim poziomie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

ładnie dopracowane zdjecie z prostym motywem

Domyślnie

Popieram Janka ........ wróci do nas .........

Domyślnie

Bardzo ładne

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Użyto już chyba wszystkich przymiotników jakie mi przyszły do głowy po wyświetleniu się fotki, by wyrazić swoją opinię.

Dodam jeszcze - tajemnicza i dlatego ta zdecydowanie bardziej podoba mi się od "Drogi do...zdj2"

Wszystko na swoim miejscu
    NIKON - system

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów