Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ładowarka

Domyślnie ładowarka

Ogólnie głupia sprawa..
    Mam do Was OGROMNĄ prośbę.
    W piątek na ślubie będę pierwszym fotografem mojego brata bliźniaka (niestety jedynym) i mam ogromny problem...
    nie wiem gdzie ale gdzieś zapodziała mi się ładowarka do EN EL3e (d200)...
    wróciłem z Poznania i ładowarki w domu znaleźć nie moge, nie wiem jakim cudem...
    i nie wygląda na to żeby ona się znalazła. Kabel mam ale samej 'stacji' nie :/
    Obok domu mam salon Nikona ale... nie mają w sklepie, nie mają w Toruniu w salonie..i na magazynie też nie mają. W fotojockerze też nie ma ani orginalnych ani nieorginalnych
    I tutaj moja prośba. Na gwałt potrzebowałbym na weekend pożyczyć ładowarkę bądź jutro u kogoś z Bydgoszczy zostawić baterie do ładowania.
    Sprawa życia lub śmierci :/
    Bardzo prosze kogoś z kolegów/koleżanek z Bydgoszczy o pomoc, będę wdzięczny.
    Prosze
    wręcz błagam...
    poratujcie 'prądem'.
    Pozdrawiam
    Łukasz
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

już nieaktualne
    można usunąć
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Łukasz ta ładowarka jakaś feralna jest bo ja tez raz ją w Kazimierzu Dolnym zostawiłem.

Domyślnie

i co zrobiłes? ja kupiłem w Toruniu (bo w Bydgoszczy nigdzie nie bylo ani sztuki) uniwersalną Hamy w FJ ....
    ładowała nieźle, zrobiłem na 3 bateriach wczoraj przygotowania, slub, plener i wesele, i akurat jak goscie wychodzili ostatnia bateria padla na amen
    i niestety ładowarka nie ładuje już, musze iść reklamować :/
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

ja kupiłem jakąś tandetę na allegro i działała, a potem pojechałem do Kazimierza i zabrałem zgubę.

Uprawnienia umieszczania postów