raczej cytat z ogłoszenia moim zdaniem!
Szukaj
raczej cytat z ogłoszenia moim zdaniem!
posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum
To są oferty z aukcji internetowej a nie oferty sprzedaży na forum.
wlasnie sprzedalem mojego d40 (nadazyla sie dobra okazja a i tak myslalem o zmianie puszki)no i wlasnienie nie mam poojecia co teraz kupic,na d90 mnie nie stacbylem przekonany zeby kupic d80 ale zobaczylem d5000 no i dalej dylemat,wiem ze ma matryce z d90 ale nie podepne 50tki,nie jestem przekonany do tego obracanego monitora :/ a moze dozbierac do d90?
na d5000 uważać ze względu na akcję serwisową bo wadliwe egz są ponoć w sprzedaży...
imho dozbierać na d90
Pozdrawiam
Tomek
po co czekać ;P kup na raty - ja tak kupiłem moją pierwszą lustrzanke - inaczej dłuuugo był odkładał kase
Jakaś puszka i jakieś szkło ale ciężkie jak cholera :P
mateuszu sam posiadalem D40 i zastanawialem sie nad D5000 a D90 , bardzo mnie "krecil" ten ekran obrotowywybralem jednak D90 i niezaluje ani troszke , obsluga aparatu piekna , pieknie lezy w dloniach w porownaniu z D40 , po prostu rewelacja jest, jesli mialbys okazje brac D90 to bierz czy teraz czy nieco pozniej tez poczekalem nieco dluzej az w koncu od 7 dni jestem "Happy"
![]()
D90+N50mm f1.8+N18-105
http://picasaweb.google.pl/RushersSosnowiec
NIKON
I powiedział Pan: "A gdyby pytali o mnie ateiści... to mnie nie ma!"
nie patrz na marketing w D5000, wazniejsze sa gabaryty body oraz latwiejszy dostep do wielu opcji, na dluzsza mete latanie po menu mija sie z celem, wiec D90 wydaje sie najlepszy, szczegolnie ze wzgledu na wyswietlacz jednak co do jakosci fotek to pamietaj ze najwazniejsze i tak sa szkla, jak przyoszczedzisz to stracisz na jakosci
Skontaktuj się z nami