Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Rozlewisko

Domyślnie

Bonusik zasługiwał na osobny wątek.

Podoba mi się pomysł.

woda
    Gość

Domyślnie

Mysle, ze jedynka by sie nawet mogla obronic gdyby pierwszy plan nie byl taki "rozdeptany". Zupelnie inaczej wygladalaby ta fotka gdyby piach na dole byl gladki, jak to bywa na nadmorskich plazach. Moze wiec trzeba bylo sprobowac z innego miejsca zrobic to zdjecie. Bonus bardzo sympatyczny.

Domyślnie

A z bonusem to poszedles swietnie mz! Szumik oki. Cos dodaje! Do pelni szczescie brakuje mi pelnej klarownosci tych traw. Od dolu do samych czubkow No... czubkow to juz nie tak doslownie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Mnie się też oba podobają tylko w 1 brak mi czegoś w mocnym punkcie.
    jestem tego samego zdania, ale bonusik bdb

Domyślnie

Bonusika uciac ciemna gore i jako mini panorame w rame i na sciane!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Mysle, ze jedynka by sie nawet mogla obronic gdyby pierwszy plan nie byl taki "rozdeptany". Zupelnie inaczej wygladalaby ta fotka gdyby piach na dole byl gladki, jak to bywa na nadmorskich plazach. Moze wiec trzeba bylo sprobowac z innego miejsca zrobic to zdjecie. Bonus bardzo sympatyczny.
    Woda,Kolego sympatyczny,to nie jest morze ,a woda rzeczna właśnie tak rzeżbi i wygląda to znacznie ciekawiej niż płaski piasek nadmorski...
    Bonus mi kompletnie nie podchodzi...sorry.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Obie fotki oglądam z przyjemnością.

Kadry takie jak na 2-ce ujmują mie postrzeganiem piękna w drobiazgach, fajny pomysł
    NIKON - system

Domyślnie

niezle oczko wlasne inspiracje na piateczke lecz dwójeczka bardzo hmm?!poprostu sie podoba

Domyślnie

Jedynka ciekawa, troszkę cieplej kolory mz. Nr 2 mnie nie rusza, może gdyby kolorowo?

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Woda,Kolego sympatyczny,to nie jest morze ,a woda rzeczna właśnie tak rzeżbi i wygląda to znacznie ciekawiej niż płaski piasek nadmorski...
    Przeciez wiem, ze zdjecie nie robione bylo nad morzem. Ale sam widzisz na fotografii, ze ta rozdeptana lacha ma ograniczony zasieg. Stad moja uwaga. Sarkazm naprawde zupelnie niepotrzebny.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów