Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

oczywiscie, ze droga, ktora poszedles przy 1 portrecie jest ciekawsza. ale mz. wylozyles sie na 2 rzeczach: mina panny mlodej (wzrok i broda w gore bez usmiechu - z tego chyba nie moze byc nic dobrego - negatywny odbior - tak jak wielu sygnalow z mowy ciala - jest wlasciwie podswiadomy). "zamyslenie z rozmarzonym usmiechem", albo spojrzenie w bok - ew. w dół zagraloby mysle o wiele lepiej. 2 - obrobka: szaro-szara troche ta czarnobiel. to akurat jeszcze do wypracowania i mysle, ze sporo nada zdieciu uroku (a jak pojdziesz w klimaty jeszcze ciezsze - takie troche nawet mroczne, to i mina bedzie nawet pasowac i zdiecie moze byc bardzo fajne)...bo kadr jest gitowy.

tak wiec ja bym jeszcze powalczyl i aparatu nie wyrzucal (no...chyba, ze masz robic wiecej takich fot jak ten 3set )
    pozdr

edit. przy kolejnym i kolejnym zerknieciu na zdiecie stwierdzam, ze nawet w obecnej postaci ma " to cos"...nie wiem jak to dziala

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta
    w takich momentach mam ochote wypier***ić aparat przez okno
    wielu z nas ma czasem podobne stany, ale lepiej byc niezadowolonym ze swojej pracy i ciągle iśc do przodu eksperymentujac niz wpaśc w samouwielbienie i nie zauważac własnych błedów...chyba...co o tym sądzicie?

Domyślnie

Ostatnie zdjęcie z odbiciem się podoba, może jeszcze bym popracował troszke nad obróbką ale kadr się podoba. Co do pierwszego portretu inaczej bym ustawił panne młodą, poprostu niekorzystnie wygląda w tej pozie a miejsce fajne wybrałeś z potencjałem.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów