Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Babiogórski Park

Pobudka o 4 rano, prysznic, szybkie wyjście z domu i jeszcze droga do pokonania z Czechowic do Zawoji i dalej do przełęczy Krowiarki. Planowałem podejście zaraz po, lub tuż przed świtem, ale niestety lekko pogubiłem się po drodze i kilka minut przed 8 byłem już na czerwonym szlaku. Pogoda była piękną, a w dodatku praktycznie bezwietrznie, nawet na szczycie był spokój.
    Przedstawiam kilka zdjęć z Babiej Góry, mam nadzieje że przypadną do gustu, jakby co to mam o wiele więcej

Dodam że miałem pecha, a właściwie to sam sobie jestem winien, otóż w pierwszej kolejności skopiowałem na komputer jpgi żeby szybko obejrzeć na monitorze, a rawy zostały na karcie. Po tygodniu już nie pamiętałem że na komputerze mam tylko jpgi i skasowałem rawy z karty, także wszelka obróbka przebiegała na jpgach a wielka szkoda
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

ladnie, czysto! przyjemnie sie oglada
    jak widac z jotpegow tez sie da powyciagac

Domyślnie

bardzo fajne fotki i kadrowo i kolorystycznie, jedyne zastrzezenia mam do nr 4 (dół zdjecia zbyt jasny i chyba uciekała ci tam ostrość)

Domyślnie

Najmniej podoba mi się zdjęcie nr 2. Pozostałe bdb dobre. Kolor, kontrast, kadry, szeeeerokość, jest na co popatrzeć. Szkoda, że nie zdążyłeś na górę na świt, ale co się odwlecze, to...

Domyślnie

Świetna seria, opłacało się rano wstać, najbardziej podoba mi się 1., 4. i 5.

kulten
    Gość

Domyślnie

Dobrze naświetlone ale kadrowo zdecydowanie 5tka się wybija ponad resztę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    A ja to właśnie chciałem napisać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    ladnie, czysto! przyjemnie sie oglada
    jak widac z jotpegow tez sie da powyciagac
    Dzięki, chociaż musiałem bardzo uważać z kontrastem, wszystkie zdjęcia na granicy przepału, choć może tego nie widać.

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Najmniej podoba mi się zdjęcie nr 2. Pozostałe bdb dobre. Kolor, kontrast, kadry, szeeeerokość, jest na co popatrzeć. Szkoda, że nie zdążyłeś na górę na świt, ale co się odwlecze, to...
    ... to nie uciecze i wybieram się tam na 100% jeszcze na początku października, noc jeszcze krótsza będzie to i na świt będzie łatwiej dotrzeć

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    mnie też piątka najbardziej się podoba, mam jeszcze parę kadrów w zanadrzu

Domyślnie

Ok, jeszcze 5 kadrów

Domyślnie

bardzo ładne zdjęcia , nie pasują mi tylko ramki ale to kwestia gustu
    NIKON D700 /\ T28-75/2.8 /\ N50/1.8 /\ N85/1.8 /\ N100/2.8 /\ S70-200/2.8 /\ SB900 /\ ITD
    www.fotorobert.com.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów