Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: On the Beach

Domyślnie On the Beach

pare szczegolow dot. sesji zawsze do znalezienia na blogu, jesli kogos interesuje

regulamin

Domyślnie

bardzo na tak, jedynie tej prawej reki na 4 jakos szkoda... bo na zdjeciu wyszlo jak dlugie niekonczace sie cos a nie reka... zabraklo chocby fragmentu dloni imho

dobra robota

Domyślnie

Jak dla mnie zdjęcia piękne. Plaża, morze, dziewczyna i jej lekka, zwiewna sukienka + sama obróbka - wszystko to zagrało tak jak powinno, dając lekkie, delikatne zdjęcia. Cud, miód, malina.

PS kurcze gdyby nie te foty, to nie dodałbym do planów na przyszłą wiosne/lato wyjazdu nad morze :P
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

zdjecia naprawde swietne... modelka fajnie pozuje, wszystko wychodzi naturalnie extra
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Piękny secik... jak dla mnie 3ka i 4ka najlepsze
    generalnie troszkę kadr w jedynce mi nie pasuje... za mocno ciachnięta (albo uciąć kostki.. albo jednak te stopy całe pokazać ... mi się same ucięte palce nie podobają ... ale to mowa o samym cięciu.. zdjęcie fajne... poza tym.. ja to się nie znam, bom amator
    I can ride my bike with no handlebars...

Domyślnie

Ładne, gratulacje
    Trzy puszki i kilka szkiełek - ot takie tam

Domyślnie

millo, ze sie podoba pozdrawiam
    regulamin

Domyślnie

Podoba się bardzo!!

Swego czasu miałem okazję współpracować z Magdą, a nawet wspólnie pozować, więc pewnie dlatego podoba się jeszcze bardziej.

Pzdr
    www.krainafotografii.pl
    flickr
    F301, 2xS5Pro; 8, 17-50, 35; 50; 85; 105; 80-200; SB800

Domyślnie

podoba się, miękko bardzo, jedynie niektóre kadry mogłyby być trochę inne, 1ka - cięcie stóp mi nie leży i 5ka - w tej pozie widziałbym pełną postać/

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów