Szukaj
bardzo na tak, jedynie tej prawej reki na 4 jakos szkoda... bo na zdjeciu wyszlo jak dlugie niekonczace sie cos a nie reka... zabraklo chocby fragmentu dloni imho
dobra robota
Jak dla mnie zdjęcia piękne. Plaża, morze, dziewczyna i jej lekka, zwiewna sukienka + sama obróbka - wszystko to zagrało tak jak powinno, dając lekkie, delikatne zdjęcia. Cud, miód, malina.
PS kurcze gdyby nie te foty, to nie dodałbym do planów na przyszłą wiosne/lato wyjazdu nad morze :P
zdjecia naprawde swietne... modelka fajnie pozuje, wszystko wychodzi naturalnieextra
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Piękny secik... jak dla mnie 3ka i 4ka najlepsze
generalnie troszkę kadr w jedynce mi nie pasuje... za mocno ciachnięta (albo uciąć kostki.. albo jednak te stopy całe pokazać ... mi się same ucięte palce nie podobają ... ale to mowa o samym cięciu.. zdjęcie fajne... poza tym.. ja to się nie znam, bom amator![]()
I can ride my bike with no handlebars...
fajnie, tak miękko- ja jestem zauroczony :P
Ładne, gratulacje
Trzy puszki i kilka szkiełek - ot takie tam
millo, ze sie podobapozdrawiam
![]()
regulamin
Podoba się bardzo!!
Swego czasu miałem okazję współpracować z Magdą, a nawet wspólnie pozować, więc pewnie dlatego podoba się jeszcze bardziej.
Pzdr
podoba się, miękko bardzo, jedynie niektóre kadry mogłyby być trochę inne, 1ka - cięcie stóp mi nie leży i 5ka - w tej pozie widziałbym pełną postać/
Skontaktuj się z nami