Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Nad jeziorem...

Domyślnie Nad jeziorem...

1.

Moje nieśmiałe zabawy z błyskaniem

Domyślnie

światło przyjemne, ale wydaje mi się że z modelki można by było wyciśnąć nieco więcej, tzn poza, mina bla bla....

Domyślnie

Jak na razie uwagi raczej pozowo-minowo-modelkowe, no ale zapowiada się sesja bardziej aktowa widzę i to chyba jeszcze nie koniec, więc z ewentualnymi dalszymi uwagami poczekam spokojnie na koniec wrzucania. Może się modelka rozkręci.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jak na razie uwagi raczej pozowo-minowo-modelkowe, no ale zapowiada się sesja bardziej aktowa widzę i to chyba jeszcze nie koniec, więc z ewentualnymi dalszymi uwagami poczekam spokojnie na koniec wrzucania. Może się modelka rozkręci.
    Nie, to nie była sesja aktowa Jutro może coś tu jeszcze dorzucę, ale raczej w podobnych klimatach...

Domyślnie

1: pierwsze co się rzuca w moje oczy to przyjemne światło i "co to za litery i cyfry?!". Po dłuższym przyglądaniu zaczynam dostrzegać, że to łódka... a więc, albo lepiej wyeksponować łódkę, albo "zlikwidować" jej nr rej. Cień od nosa jest wyraźny (-). Kadr OK, poza prawie OK (stpoa "-").
    2: klasycznie, niby dobrze, ale jakoś tak plastikowato...

sumując: nie jest źle, może być lepiej (MZ)
    http://pawelwr7.flog.pl/
    D40; N:18-55VR i bez VR, 55-200VR, 50/1,8E; S50-150; SB-400

Domyślnie

1- fajne światło, ale coś nie tak ze stopą - palce się dziwnie ułożyły
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lewAp7 Zobacz posta
    1: pierwsze co się rzuca w moje oczy to przyjemne światło i "co to za litery i cyfry?!". Po dłuższym przyglądaniu zaczynam dostrzegać, że to łódka... a więc, albo lepiej wyeksponować łódkę, albo "zlikwidować" jej nr rej. (...)
    Za to fajnie rozmył tło i na dole łódkę na pierwszym planie.

A światło fajnie imituje promienie słońca.
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Uprawnienia umieszczania postów