Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

1 i 3 są świetne! 2 gdzieś ginie w tłoku.
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

woda
    Gość

Domyślnie

1 i 2 to w zasadzie male wariacje na ten sam temat. Czysto. 3 za mocne swiatlo miales. Gdyby nie to to mialoby szanse byc najciekawszym. Ogolnie OK choc dasz rade lepiej.

Domyślnie

Świetnie sobie poradziłeś...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Fajne ale 3jka sie leje i to mocno!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ruppel Zobacz posta
    gdzie to?? Cantabria ok, ale dokładniej?
    Zdjecia zrobione w parku krajobrazowym Picos de Europa na pograniczu Asturii i Cantabrii, a dokladniej w okolicy zwanej Covadonga, od rzeki ktora tam plynie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dziekuje wszystkim za dotychczasowe opinie. Zgadzam sie, ze na trojce slonce bylo troche z mocne, ale niestety, mam ostatnio pecha i gdzie sie nie pojawie, tam bezchmurnie Patrzylem tez na ten kadr, probowalem go poziomowac i doszedlem do wniosku, ze to zludzenie jednak ze leci w lewo... Ciesze sie, ze jedynka sie podoba, od razu wiedzialem, ze ta wieloplanowosc trzeba wykorzystac. Pozdr
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Jakie tam za mocne .
    Takie słońce potrafi potrafi w krajobrazie rysować piękne obrazki i właśnie sztuka polega na tym aby to złapać. Tobie się to udało. Mimo, że słońce jest ostre jak diabli to nie ma wypaleń, czarnych plam w cieniach. Cieniach, które wyciągnąłeś z umiarem tak aby wyglądało naturalnie, tak jak to widzi oko
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Malasana bdb foty, gratuluję - za swiatło, za jego opanowanie bo widać ze jest na granicy, i za kadr ja wybieram nr 3

Domyślnie

Podobają mnie się wszystkie bardzo ładnie to zrobiłeś.
    Pozdro. Wojtek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów