Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Myslovitz 2009 [koncertowe]

Witam,

moje pierwsze fotografie przedstawione na forum. Proszę o komentarze

N50 1.8

1.

2.

Domyślnie

Gryzą mi sie te ramki ze zdjęciami.

Domyślnie

Nie ma tragedii... jest nawet w miarę przyzwoicie...

Domyślnie

moze jeszcze jakies opinie?

Domyślnie

Znowu pozwolili tylko 3 piosenki na których było niebieskie światło? Czy kiedyś do nich dotrze że kiedyś ktoś się w****i i oleje ich koncert?
    A fotki całkiem spx

Domyślnie

Tym razem mozna bylo focic na 5 pierwszych Swiatlo bylo tez czerwone, czyli swiatla nie bylo

Domyślnie

e tam i na czerwonym i na niebieskim można dobry kadr znaleźć, nie przesadzajmy... a fotografów na koncercie to gwiazdy mają*w dupie i w cale się*temu nie dziwię... też*mi coś... serafin wyluzuj albo obraź*się i nie idż na koncert, nikt płakać nie będzie za Tobą...

Domyślnie

Czemu się temu nie dziwisz? To media piszą o tym że jest koncert itp to dlaczego mają nie mieć praw potem focić?
    Nie działa Ci galeria na stronie :P

Domyślnie

Nie koniecznie mają gdzieś fotografów i na pewno bardziej uszczęśliwiają ich dobre zdjęcia, niż zrobione w kiepskich warunkach (te zazwyczaj są odpowiednio gorsze).
    Po prostu nikt nie zdaje sobie sprawy z tego, że takie warunki nie sprzyjają. Skoro nie ma żadnej komunikacji na linii fotografujący -> osoba odpowiedzialna za oświetlenie, to tak będzie, bo oświetlenie sceny samo w sobie nie jest złe. Jest złe dla fotografów. Ostatnio robiłem zdjęcia na koncercie znajomego na malutkiej scenie w knajpie. On postanowił zadbać o dobre oświetlenie i dogadał to z obsługą, ale po prostu nikt nie zdawał sobie sprawy, że niezmienny halogen w kolorze intensywnej zieleni nie jest wcale perfekcyjnym światłem do oświetlania postaci non-stop przez cały koncert. Nie każdy z założenia musi wiedzieć wszystko nt. dobrych warunków dla fotografa. Scena w takim świetle może wyglądać fajnie i nikomu nie musi przyjść do głowy kwestia zdjęć. Jest kolorowo - jest OK.
    Mac.serafin, zamiast wyklinać, puść maila do kapeli, poinformuj o fakcie, o jego wpływie na zdjęcia, a tym samym poniekąd na wizerunek kapeli w mediach i będziesz mieć czyste sumienie.

Domyślnie

Jak na pierwszy raz nie jest źle...Szkoda tylko , że ograniczony byłes 50 mm.
    Bo zoba , zdjęcie nr. 1 niby sylwetka jest , ale zawsze można czepic się uciętego instrumentu po obu stronach. W tym wypadku była to gitara- obcięty gryf i częśc gitary po lewej stronie.
    Dwójkę kadrowałbym bardziej po lewo...
    Pozdro

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów