Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie VESPERA Karolina

Witam serdecznie!
    Przedstawiam efekty sobotniej pracy z moją nową modelką Karoliną
    Nie zajmuje się fotografią (w ogóle) dlatego proszę o sugestie jeśli coś jest nie tak!
    Dziekuje.

1)
    2)
    3)
    4)
    5)

Domyślnie

He, he, dobre sobie, nie zajmuję się fotografią Ciekawe czym się zajmujesz. Secik bardzo mi się podoba.

Domyślnie

ale to jest jakiś argument, że fotograf w studiu i z setką wizażystek i wyszukanymi ubraniami to tylko 1% fotografii?
    Mi się właściwie dwójka nie podoba, ale nie wiem czemu
    Naucz się czytać

Domyślnie

Moze i nie zajmujesz sie fotografia bezposrednio, ale na pewno temat nie jest Ci obcy, a z racji zajęcia mysle ze masz z fotografami i ich praca do czynienia. Jakbys byla laikiem w tej dziedzinie, nie musialabys dobrze odwietlic zdjecia, wybrac dobrego kadruz zastosowac takiej obrobki Ogolnie na plus, 1 i 4 najlepsze.

PS zapewne to są Twoje kreacje wiec pochwale, z tego co widac na zdjeciach fajne są, choc zobaczylbym wiecej
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Panowie, nie dajcie się zwieść skromności autorki powyższego (nieźle zresztą rokującego na przyszłość) zestawu - Eva jest jedną z najzdolniejszych młodych projektantek w Polsce, oby wystarczyło jej sił, czasu i zapału na równoczesne fotografowanie Jej prace miałem okazję podziwiać zarówno na żywo jak i na fotografiach sailora

Domyślnie

A ja podpytam. Czego to są zdjęcia? Bo jeśli moda, to troszkę za mało tej mody. Kreacje nie są pokazane nawet w większej częsci. Detale też tak sobie, jeśli to o nie chodziło. Chyba, że chodzi o makijaż, no to ok.
    Pod kątem fotograficznym najbardziej mi przypadły do gustu 1 i 4. Z tym, że czwórkę obiciąłbym tuż nad dłonią, bo dół zdjęcia jest kompletnie niepotrzebny i tylko wprowadza chaos. Nie wiem kto robił makijaż, ale nadaje się.
    Ale zdjęcia stoją na bardzo wysokim poziomie, to nie są przysłowiowe dokumentalne pstryki komórką, które część projektantek wykonuje w celach archiwalnych. Dobra robota!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    (...)
    Eva jest jedną z najzdolniejszych młodych projektantek w Polsce, oby wystarczyło jej sił, czasu i zapału na równoczesne fotografowanie
    (...)
    Nie mogę się nie zgodzić I również trzymam kciuki, oby fotografowała... Widzę często jak to robi i - warto, Eva warto GRA TU LA CJE

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    A ja podpytam. (...)
    mOSAd, z Evą będziesz mógł porozmawiać już w najbliższą sobotę Mam nadzieję, że pomówimy wszyscy o modzie - kilka interesujących kwestii na pewno warto będzie poruszyć
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Eva grzeszysz i maltretujesz początkujących jak ja pisząc, że się tym nie zajmujesz... Zdjęcia, których nie sposób nie docenić. 1 super - fajnie pomyślane włosy. Na 5 trochę uwagę odwraca od modelki ten pasek/
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

Cos tam odwraca uwagę,cos tam zle wykadrowane, mowilam ?
    Nie zajmuje się tym nic a nic,dopiero ostatnio mi się "zachcialo".

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów