Szukaj
He, he, dobre sobie, nie zajmuję się fotografiąCiekawe czym się zajmujesz. Secik bardzo mi się podoba.
Projektowaniem mody
ale to jest jakiś argument, że fotograf w studiu i z setką wizażystek i wyszukanymi ubraniami to tylko 1% fotografii?
Mi się właściwie dwójka nie podoba, ale nie wiem czemu![]()
Naucz się czytać
Moze i nie zajmujesz sie fotografia bezposrednio, ale na pewno temat nie jest Ci obcy, a z racji zajęcia mysle ze masz z fotografami i ich praca do czynienia. Jakbys byla laikiem w tej dziedzinie, nie musialabys dobrze odwietlic zdjecia, wybrac dobrego kadruz zastosowac takiej obrobkiOgolnie na plus, 1 i 4 najlepsze.
PS zapewne to są Twoje kreacje wiec pochwale, z tego co widac na zdjeciach fajne są, choc zobaczylbym wiecej![]()
Panowie, nie dajcie się zwieść skromności autorki powyższego (nieźle zresztą rokującego na przyszłość) zestawu - Eva jest jedną z najzdolniejszych młodych projektantek w Polsce, oby wystarczyło jej sił, czasu i zapału na równoczesne fotografowanieJej prace miałem okazję podziwiać zarówno na żywo jak i na fotografiach sailora
![]()
A ja podpytam. Czego to są zdjęcia? Bo jeśli moda, to troszkę za mało tej mody. Kreacje nie są pokazane nawet w większej częsci. Detale też tak sobie, jeśli to o nie chodziło. Chyba, że chodzi o makijaż, no to ok.
Pod kątem fotograficznym najbardziej mi przypadły do gustu 1 i 4. Z tym, że czwórkę obiciąłbym tuż nad dłonią, bo dół zdjęcia jest kompletnie niepotrzebny i tylko wprowadza chaos. Nie wiem kto robił makijaż, ale nadaje się.
Ale zdjęcia stoją na bardzo wysokim poziomie, to nie są przysłowiowe dokumentalne pstryki komórką, które część projektantek wykonuje w celach archiwalnych. Dobra robota!
Nie mogę się nie zgodzićI również trzymam kciuki, oby fotografowała... Widzę często jak to robi i - warto, Eva warto
GRA TU LA CJE
mOSAd, z Evą będziesz mógł porozmawiać już w najbliższą sobotęMam nadzieję, że pomówimy wszyscy o modzie - kilka interesujących kwestii na pewno warto będzie poruszyć
![]()
Pozdrawiam, Kuba
Eva grzeszysz i maltretujesz początkujących jak ja pisząc, że się tym nie zajmujesz... Zdjęcia, których nie sposób nie docenić. 1 super - fajnie pomyślane włosy. Na 5 trochę uwagę odwraca od modelki ten pasek/
NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1
Cos tam odwraca uwagę,cos tam zle wykadrowane, mowilam ?
Nie zajmuje się tym nic a nic,dopiero ostatnio mi się "zachcialo".
Skontaktuj się z nami