Szukaj
jedynka byla by najlepsza gdyby nie bardzo widoczny BF
dwa.... taki dziwnie wymuszony usmiech.. cos sie stalo z oczami kolorystyka do bani
trzy... chyba najlepsze z setu.. ale nadal slabo... ja tam widze tylko c... cki
cztery i siedem wogole pomine... poprostu slabo nieostro i niebiesko
piec delikatny przepal na brzuchu... pozatym jakos mi ten stanik tu nie gra i poza modelki... wiesz sam seapil nie osiagnies zpokazujac kobiete w staniku
6 znow kolorystyka skory jakas taka mdła... kadr poprawny mimika niebardzo
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Dodam jeszcze jedno. Przy tej modelce zwróciłbym uwagę na kierunek światła i kąt patrzenia, a dokładnie na cienie od nosa. Jedynka ma najlepsze pod tym względem ustawienie, na praktycznie wszystkich pozostałych po stronie obserwatora jest cień na nosie, wzdłuż. Źle to wpływa na jego kształt, uwydatnia, zamiast skracać i spłaszczać. Zatem tutaj trochę bardziej płasko i z doświetleniem cieni powinno być korzystniej. Na piątce bardzo zmieniłeś kształt twarzy, poprzez zwykłe uniesienie włosów - można pokombinować w tym temacie, kiedy jest najlepiej, który profil, jakie włosy, może odkryta szyja, itp.
Ogólnie wygląda na początki portretu, ale powinno być coraz lepiej, bo zdjęcia w miarę równe.
dzieki za rady bede uwazał na przyszły raz na te cienie![]()
3 i 7 jak dla mnie najlepsza z całej serii![]()
NIKON D700 /\ T28-75/2.8 /\ N50/1.8 /\ N85/1.8 /\ N100/2.8 /\ S70-200/2.8 /\ SB900 /\ ITD
www.fotorobert.com.pl
Na jedynce ostrość złapana na dalszym oku, na szóstce jest ok, na bliższym.
Dla mnie 3 najlepsza.
I kolory mi jakoś nie pasują. Ale to już kwestia gustu.
Jedynka bardzo fajna.
Na dwójce przekombinowane tęczówki i jakies dziwne rozmycia na twarzy.
Dla mnie jedynka i szóstka najlepsza z całości... 3ki nie widzę...:/ ...6 ma coś w sobie ale ciaśniej bym to kadrował![]()
I can ride my bike with no handlebars...
Skontaktuj się z nami