Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: A8 West MRU

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie A8 West MRU

Witam mój debiut w tym dziale. Na początek info - MRU (Międzyrzecki Rejon Umocniony) Poniemieckie fortyfikacje, łącznie ok 32km podziemnych tueli łączących ze sobą ok 30 naziemnych obieków. Całkowite ciemności ok 30m pod ziemią. Zapraszam na www.bunkry.pl

Zdjęcie: tunel pod obiektem A8WEST

-> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

Zdjęcie to raczej nic specjalnego, ale MRU to niezły czad. Potencjał fotograficzny też ma niezły więc czekamy na więcej

Domyślnie

dobrze zrobiona fotka - ciekawy obiekt, jestem na tak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dobrze zrobiona fotka - ciekawy obiekt, jestem na tak
    Także na tak, podoba się.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

fajna miejscówka na ciekawe foty
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Czym oswietlales?
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

może to będzie najgłupszy komentarz jakikiedykowliek napisałem ,ale w pierwszym momencie myslałem, ze to fotografia jakiejs straszliwie brudnej toalety - w sensie kibla zmrużcie oczy Mało sypiam ostatnio wybaczcie

P.S teren rzeczywiscie ciekawy. W szczecinie jakies dwa lata temu otwarto częśc podziemnego systemu korytarzy i schronów, ciekawa wycieczka, jednak obowiazywal zakaz fotografowania.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    może to będzie najgłupszy komentarz jakikiedykowliek napisałem ,ale w pierwszym momencie myslałem, ze to fotografia jakiejs straszliwie brudnej toalety - w sensie kibla zmrużcie oczy Mało
    Faktycznie !

Co do zdjęcia to jako wprowadzenie jest ok. Czekamy na c.d.
    fx i 10,5; 85; 14-24; 24-70; 80-200 af-s; SB-600 i 900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    może to będzie najgłupszy komentarz jakikiedykowliek napisałem ,ale w pierwszym momencie myslałem, ze to fotografia jakiejs straszliwie brudnej toalety - w sensie kibla
    To samo pomyslalem jak tylko spojrzałem na to zdjęcie Mi się podobają takie klimaty... Fotka na + pozdro
    N D750 | Irix 15mm | N18-55 | N55-200VR | N35 1.8 | Samyang 8mm | Metz 48 AF-1 | 8GB
    Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy.

Domyślnie

super zdjęcie ... ja jakoś się nie mogę wybrać w te rejony
    NIKON D700 /\ T28-75/2.8 /\ N50/1.8 /\ N85/1.8 /\ N100/2.8 /\ S70-200/2.8 /\ SB900 /\ ITD
    www.fotorobert.com.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów