Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: dziwne zdjecie

Domyślnie dziwne zdjecie

dzisiaj robiłem zdjecia i podczas przeglądania zdjęć natrafiłem na coś takiego,

no i się zaczynam bać że coś zaczyna się dziać z moim aparatem, czy może być to po prostu przypadkowe zdjęcie, bo jak by nie było dzisiaj jechałem na słabej baterii, i czasem zdarzyło mi się że przy próbie ostrzenia obraz w wizjerze mi się przyciemniał.

PS. Dla dociekliwych to nie jest fotomontaż jest to zdjęcie po prostu skopiowane z karty pamięci i jedynie dodałem czarny pasek na oczach modelki

Aha posiadam Nikona d70s przebieg 17779.

Domyślnie

Na innej karcie pamięci spróbuj
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

A jeśli kopiowałeś z karty na dysk, to sprawdź dysk, taśmę i pamięć ram. To nie wina aparatu, a raczej coś na drodze karta pamięci - dysk twardy. Na wizjerze aparatu zdjęcie jest takie samo?
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

faktycznie, na wizjerze jest ok teraz znowu skopiowałem i jest OK dzięki serdecznie, bo już się trochę wystraszyłem że coś z aparatem, a pierwszy raz miałem takie coś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madmax88 Zobacz posta
    dzisiaj

PS. Dla dociekliwych to nie jest fotomontaż jest to zdjęcie po prostu skopiowane z karty pamięci i jedynie dodałem czarny pasek na oczach modelki

A po co dałeś ten pasek?
    Piotr

Domyślnie

żeby nie rozpoznać co to za dziewczyna

Uprawnienia umieszczania postów