Close

Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 141

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jot Zobacz posta
    w sumie po obejrzeniu d300 i a700 różnic w jakości lcd nie zauważyłem..
    Sony przecież robi LCD dla Nikona, wyświetlacze są takie same.

Domyślnie

a roznice w kolorze moga wynikac z tego, ze przeciez kazda pucha obrazuje inaczej (profile kolorow) i kazde zdjecie bedzie po prostu mialo nieco inne kolorki

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

nathaniel mój komentarz tyczył się tego co napisał Anvil..

szkoda, że tak mało opinii o a700..

Domyślnie

szkoda, że tak mało opinii o a700..
    Wiesz... to jednak forum Nikona, a więc i najwięcej tu się dowiesz o sprzętach tej marki. Z tego też względu nie do końca obiektywne odpowiedzi padają w tego typu tematach, bo jak wiadomo każdy chwali swoje Tak jest na każdym forum danej marki

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

prz3mo fakt, chociaż kkm nie przekonuje mnie jako forum ilością emotów i bajerów d; a cb nie lubię.. wybór był prosty;p
    no i jak sam widzisz o canonie się co nie co dowiedziałem i tutaj

Domyślnie

po cóż się rozpisywać , za Sony dzięki, a co do wyboru Canon 40 czy Nikon D300, to jednak Nikon to jedna klasa wyżej, więc NIKON D300
    ..Nikon...

Domyślnie

prz3mo fakt, chociaż kkm nie przekonuje mnie jako forum ilością emotów i bajerów d; a cb nie lubię.. wybór był prosty;p
    no i jak sam widzisz o canonie się co nie co dowiedziałem i tutaj
    Forum Nikona jest faktycznie najbardziej wybajerzone, chyba dlatego mnie ciągnie do tego systemu , co do sprzętu dla amatora jednak moim zdaniem Sony wygrywa.
    Jeśli chodzi o wybór puszek to D90<C40d<A700<C50D<D300

Opinie na temat A700 są wyjątkowo przychylne jak na produkt z logo "sony", zresztą to chyba jedyna wada tego aparatu - nazwa producenta .

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

getos chyba Ci się nie chciało czytać tych 6 stron...

nathaniel, mój podział jest dosyć podobny.. z tym, że c40d<d90<a700<50d<d300
    zastanawia mnie, jak się pracuje d90 z manualem.. czy ten brak pom. światła jest taki uciążliwy..

Domyślnie

Brak ostrzenia jest upierdliwy na DXowej matówce, a do tego brak pomiaru - musi być niefajnie. Ale w studio...sa pewnie i tacy co im to nie przeszkadza.
    Weź dowolną puszkę i wyłącz AFa i przejdź w manualną expozycję. Się dowiesz.
    Pozdr
    D800

Domyślnie

zastanawia mnie, jak się pracuje d90 z manualem.. czy ten brak pom. światła jest taki uciążliwy..
    Powiem tak... Brak AF przy braku pomiaru swiatla to maly pikus Jezeli zamierzasz na powaznie pracowac z tym Samyangiem to D90 odpusc sobie od razu. W zmiennych warunkach oswietleniowych rzucisz puszka albo obiektywem o podloge po paru ujeciach. W zabawie moze to jeszcze sie jakos sprawdzi, ale w pracy na pewno nie. Bierz 50D albo D300 - w zaleznosci od zasobnosci portfela i planowanych szkiel. Jesli sie jednak zdecydujesz na D300 to moze jednak zaczekaj chwile aby zapoznac sie z Canonem 7D bo zapowiada sie hit
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów