czesc mam pytanieMoglby mi ktos wytlumaczyc do czego sluzy takie urządzenie u okulisty o nazwie NIKON.... z naszym orginalnym logiem? Czy to znacz ze nikon nie tylko specjalizuje sie w fotografice? proszę o fast odpowiedź ;]
Szukaj
czesc mam pytanieMoglby mi ktos wytlumaczyc do czego sluzy takie urządzenie u okulisty o nazwie NIKON.... z naszym orginalnym logiem? Czy to znacz ze nikon nie tylko specjalizuje sie w fotografice? proszę o fast odpowiedź ;]
D40stka, do tego kit, 55-200VR, 35 f/1.8 i troszkę gadżetów
http://www.nikon.com/ warto luknąć.. mikroskopy, szkła kontaktowe, skanery - sprzęt precyzyjny tym również zajmuje się Nikon![]()
D300 | MB-D10 | N35 1.8G | SB-900
Podobnie jak :
Olympus C5000Z
Olympus, którego produkt posiadasz, robi bardzo dużo różnych rzeczy, np. zajefajne ultraszybkie kamery, produkowane w naszym zakładzie, a ja osobiście naprawiam endoskopy Olympusa i generalnie sprzęt optyczny-medyczny, którego mają jakiś pierdylion modeli. A firma Nikon robi dla nas superwytrzymałą optomechanikę do zastosowań w tych produktach.. ale CICHOSZA
Nikt o tym nie wie
pzdr
mati
łoo matkoo ;d
D40stka, do tego kit, 55-200VR, 35 f/1.8 i troszkę gadżetów
są urządzenia okulistyczne do których na żywca podpina się np: D200 - Laku z forum na pewno by więcej o tym powiedział bo to jego branża
Fx
hehe dobre pytanieTo zobacz w google co robi jeszcze Toyota nie licząc samochodów.
Pozdrawiam,
http://www.slawomirdejneka.com
Pewnie lampa szczelinowa. Do oglądania przedniego odcinka oka i dna oka. W sumie sprzętu Nikona dużo się przewija w okulistyce jak mówi kolega Szakall1. produkują też lornetki np.![]()
+RIP+ Nikkor stopiątka tu spoczywa... wypadł z torby... tak bywa +RIP+
Nikon robi również sprzęt geodezyjny w postaci teodolitów, disto i niwelatorów. Mam takie w pracy
and here is one more thing, check that foreign exchange market
D600 / Tamron 17-35 2.8-4 DI OSD / N70-300 VR IF ED / N35 1.8 ED
Olympus E500 / Sigma EX 30 1.4 / Zuiko 14-42 /
Miałem przyjemność pracować na tachimetrach nikona, naprawde super sprzęcik jego optyka jest bardzo dobra
Skontaktuj się z nami