Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: D300 i paprochy

Domyślnie

Tak czytam i się zastanwawiam...skoro berlinski serwis nikona uznal reklamacje to dlaczego polski serwis mialby jej nie uznac?
    Czy w na Postepu pracuja sami nieudacznicy i ludzie niekumaci?

Ja bym sie wstydzil gdy moj klienkt, dzieki ktoremu mam prace, wysylal sprzet zagranice a nie do mnie.

Panowie z Postepu -przemyslcie to!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Powiem szczerze że tak bo wydajac te 5 tys PLN czegos się wymaga od sprzętu,uszczelnieniami...
    W sumie masz racje ; ) 5tys to spora kasa i wymagania też powinny być spore.
    U mojej 300setki po 1.5 użytkowania nie zaobserwowałem żadnych paproków itp pod wyświetlaczem. Widocznie trafiłeś na nieszczelną wersje. Da się takie coś reklamować ? ;>

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    powiem szczerze w chwilowej złości myśle o czymś na literę C ...
    czy aby na pewno to jest logiczny powód żeby zmieniać system na C ? :P
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Mój znajomy ma D300 z przebiegiem ponad 130 tys. wyzwoleń migawki. Katuje go niemiłosiernie i to w różnych warunkach pogodowych, a za szybką żadnego kurzu nie widać. Gumy też mocno trzymają co może wydawać się dziwne

Domyślnie

czy aby na pewno to jest logiczny powód żeby zmieniać system na C ? :P
    Hmm czy logiczny to nie wiem,ale dlaczego mam płacić o wiele wieksza kase np za szkła no i body(chociaż w tej chwili jest podobnie) jak okazuje się że ta jakośc to w tym momencie jest tylko legendarna i tyczy się sprzetu nikona sprzed paru lat... w tym momencie zastanawiam się co robić czy brnąć w to dalej czy wysprzedać wszystko i kupić 5d mkII i 24-70,bo jestem naprawde zawiedziony firmą której zawsze ufałem ,tylko w tym przypadku zabawa zaczyna się od nowa bo z jednym szkłem to świata nie zwojuje
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Nie wiem czemu uderzasz w taki dramatyczny ton z powodu dwoch paprochow pod wyswietlaczem, z ktorymi w dodatku nie raczyles sie nawet udac do serwisu (albo sie tym nie pochwaliles)?
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów