A ciekawostka taka.D300 17-55 ,dosc szybkie ruchy pirscieniem zoom i wyraznie czuje "powiew" na lewym policzku z rzedu przyciskow.Dla zwiekszenia "ISO" polecam zwilzyc policzek odrobina wody.
Szukaj
A ciekawostka taka.D300 17-55 ,dosc szybkie ruchy pirscieniem zoom i wyraznie czuje "powiew" na lewym policzku z rzedu przyciskow.Dla zwiekszenia "ISO" polecam zwilzyc policzek odrobina wody.
Widocznie działa jak pompka, ale tylna soczewka się nie przemieszcza, więc nie powinno być sprężania.
Może masz wachlarz między palcami![]()
Pinokio-to moj 17-55 jakis lewy chyba bo u mnie tylna soczewka chodzi jak tlok w parowozie...
Witam!
Właśnie zobaczyłem pod wyświetlaczem W D300 kilka paproszków.
Może znacie jakieś sposoby "uszczelnienia", aby zapobiec dalszemu "zasyfianiu", bo do serwisu, z takiej przyczyny, boję się oddawać. Myślę, że może lepiej by było, sprobować jakiegoś innego sposobu.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Sławek
Mam takie pytanie z innej beczki - jak macie włączony odkurzacz matrycy, na żadanie czy przy wł/wył aparatu?
D300 + MB-D10 + N50 + N85 + N17-55 + N70-300 + N70-200 + SB800 + CaptureNX
Widac problem nie dotyczy tylko modelu D300. Brawo Nikon! ;]
Witam!
Macie może jakieś pomysły, jak uszczelnić wyświetlacz (jeśli jest taka możliwość), aby do wnętrza nie dostawały się paprochy?
ehm, Robsonek masz jakąś dziwną wersję D300, u mnie jest wyświetlacz, szybka i plastikowa osłona.
Pomiędzy wyświetlaczem a szybką, wyraźnie napisałem (przynajmniej tak mi się wydawało) pojawiły się paprochy.
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Skontaktuj się z nami