Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Timmelsjoch

Domyślnie

ależ kombinacja !! Rewelka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rocket Queen Zobacz posta
    Skąd Panowie wiecie czy na tej wysokości błękit nie ma podobnego odcienia?
    Stwierdzam fakt nie twierdząc, że jest to nieprawidłowość. Staraj się zrozumieć a nie czepiać.

Zawsze musi być jakieś "ALE" ?
    Sam siebie powinieneś o to zapytać.
    Skup się na fotografii i napisz co czujesz ją oglądając. KAŻDY wyraża tu swoje zdanie.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Piękne! Trzeba było poczekać dłużej aż słońce zejdzie niżej może zobaczyłbyś Mamidło w tych chmurach
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Piękne zdjęcie, bajkowy widok

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Skąd Panowie wiecie czy na tej wysokości błękit nie ma podobnego odcienia?
    Bo bywalem na takich wysokosciach.....chocby Rysy i nie widzialem takiego majtkowego Blue!!! Nigdy w zyciu nie widzialem takiego niebieskiego na niebie a poza tym napisalem ze to jest drobny szczegol w tym zdjeciu!

Domyślnie

Przyłącze się do gratulacji. Niebo może ciut za jaskrawe, ale to szczegół raczej techniczny do poprawienia jednym suwakiem. Widok jednak warty pokazania.

Domyślnie

Skąd Panowie wiecie czy na tej wysokości błękit nie ma podobnego odcienia....
    alez to bardzo proste proszę Pana - nie pasuje tonalnie do całości i przez to psuje odbiór tego zdjecia, Rocket Queen nie wyczuwasz dyskomfortu kolorystycznego, to tak jakby do smokingu załozyć spodnie w groszki, oczywiscie ja to przerysowałem celowo azeby uzmysłowić problem

jednak sama fotka bardzo fajna, z tym małym ale w stosunku do nieba

Domyślnie

Trafiłeś fantastycznie z pogodą, ja przejeżdzalem Timmelsjoch na początku czerwca w okolicach 2300 2 metrowe zaspy wzdłuż drogi temp. na minusie, a powyżej 2350 widoczność na poziomie 5 metrów. W moim całym samochodowym życiu nie było tyle emocji podczas jazdy samochodem jak tam Jakby nie spokojny głos Hołowczyca z nawigacji to nie wiedziałbym w ogóle gdzie jechać. Świetne zdjęcie..
    D80, N 16-85 VR, N 70-300 VR, SB-900

Domyślnie

Przepiękny kadr, ale obróbka jest dla mnie za bardzo malarsko pokazana, dlatego powiem - piękny obraz.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów