ależ kombinacja !! Rewelka
Szukaj
ależ kombinacja !! Rewelka
Piękne! Trzeba było poczekać dłużej aż słońce zejdzie niżej może zobaczyłbyś Mamidło w tych chmurach![]()
![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Piękne zdjęcie, bajkowy widok
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Nikon http://greg77.com/
Przyłącze się do gratulacji. Niebo może ciut za jaskrawe, ale to szczegół raczej techniczny do poprawienia jednym suwakiem. Widok jednak warty pokazania.
alez to bardzo proste proszę Pana - nie pasuje tonalnie do całości i przez to psuje odbiór tego zdjecia, Rocket Queen nie wyczuwasz dyskomfortu kolorystycznego, to tak jakby do smokingu załozyć spodnie w groszki, oczywiscie ja to przerysowałem celowo azeby uzmysłowić problem
jednak sama fotka bardzo fajna, z tym małym ale w stosunku do nieba![]()
Trafiłeś fantastycznie z pogodą, ja przejeżdzalem Timmelsjoch na początku czerwca w okolicach 2300 2 metrowe zaspy wzdłuż drogi temp. na minusie, a powyżej 2350 widoczność na poziomie 5 metrów. W moim całym samochodowym życiu nie było tyle emocji podczas jazdy samochodem jak tamJakby nie spokojny głos Hołowczyca z nawigacji to nie wiedziałbym w ogóle gdzie jechać. Świetne zdjęcie..
D80, N 16-85 VR, N 70-300 VR, SB-900
Przepiękny kadr, ale obróbka jest dla mnie za bardzo malarsko pokazana, dlatego powiem - piękny obraz.![]()
Skontaktuj się z nami