Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zachód, jakich jeszcze więcej.

Zdaję sobie sprawę oryginalności zdjęć, a raczej braku takowej
    Spróbowałem jednak nadać obiekt, myślę że jest na czym zawiesić oko. Zdjęcia pochodzą z litewskiego west coast

Moja galeria Flickr
    Krytyka bardzo mile widziana.

Domyślnie

Nr 2 ma swoj nieodparty urok, dla mnie wygrywa w tym secie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Oooo.... 2-jeczka fantastczna (do idealu brakuje minimalnej zmiany kadru). Nie wypowiem sie technicznie, bo jakies szumy niby widze (na marnym laptoku teraz ogladam).
    Klimat zdjecia niesamowicie mi lezy... SUPER.

Pozdrawiam, Paweł

Domyślnie

Szumy rzeczywiście na drugim widać - przekleństwo D60 i ISO100. Niestety niewystarczająco dobrze poszczę żeby to poprawić
    Moja galeria Flickr

Domyślnie

A nie probowales ratowac choc troche kolorow tutaj? Bardzo podoba mi sie jedynka....poza slincem na srodku....chyba bym zrezygnowal z czesci kadru

Oooo tak??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A nie probowales ratowac choc troche kolorow tutaj? Bardzo podoba mi sie jedynka....poza slincem na srodku....chyba bym zrezygnowal z czesci kadru

Oooo tak??
    Szczerze to właśnie ta pseudo-symetria najbardziej mnie urzekła, pomimo że rzuciłem słońce na środek. Sztampowo, pospolicie, przyznam, mam wiejski gust :P

Nie bardzo wiem co masz na myśli poprzez ratowanie kolorów - docieplać? saturować?
    Moja galeria Flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adbor Zobacz posta
    Szczerze to właśnie ta pseudo-symetria najbardziej mnie urzekła, pomimo że rzuciłem słońce na środek. Sztampowo, pospolicie, przyznam, mam wiejski gust :P

Nie bardzo wiem co masz na myśli poprzez ratowanie kolorów - docieplać? saturować?
    Co do gustu to sie nie spieram jak teraz patrze na te fote to nawet mi pasuje.....
    Chodzilo mi o to ze ratowal bym troche pozostalosci niebieskiego, ochlodzic moze balansem kolorow pomachac.....
    Ale to oczywisci MZ bo lubie bardziej zroznicowane kolorytycznie foty.....a poza tym nie wyglada tak w rzeczywistosci

Domyślnie

2 moj faworyt
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Patrzę w tej chwili na surowiec i rzeczywiście - odciąłem wielki kawał niebieskiego nieba i całość dociepliłem. Także rozumiem kwestię temperatury. Chciałem zachować, sprzecznie z twoim gustem, prostotę względnej dwukolorowości. Może po prostu wrzucę oryginał tutaj, dla porównania.
    Poniżej 100% czysty destylowany kolumbijski DSC_0800
    Moja galeria Flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adbor Zobacz posta
    Patrzę w tej chwili na surowiec i rzeczywiście - odciąłem wielki kawał niebieskiego nieba i całość dociepliłem. Także rozumiem kwestię temperatury. Chciałem zachować, sprzecznie z twoim gustem, prostotę względnej dwukolorowości. Może po prostu wrzucę oryginał tutaj, dla porównania.
    Poniżej 100% czysty destylowany kolumbijski DSC_0800
    hehe.....no teraz widze skad tak sie wzielo.....
    Spoko......pozdrawiam!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów