Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Bobrzy las

Domyślnie Bobrzy las

Od jakiegoś czasu staram się fotografować bobry, niestety te małe dranie skutecznie mnie unikają. Na szczęście krajobraz powstały w wyniku ich działalności to także rewelacyjny temat. Poniżej mała próbka, bardzo interesuje mnie to jak odbierzecie to zdjęcie. Mnie się podoba, choć zdaję sobie sprawę, że w tym kadrze dzieje się bardzo dużo. Boje się, że to moje podobanie to wynik zauroczenia tym miejscem.

Jak wy je odbieracie?

1.

Domyślnie

kadr głupi nie jest natomiast ta soczysta zieleń mi się nie widzi
    pzdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mooha Zobacz posta
    kadr głupi nie jest natomiast ta soczysta zieleń mi się nie widzi
    pzdr
    zgadzam się, saturacja traw bardzo mocna aż trochę nienaturalna, nie mam nic przeciw wizjom ale tutaj to trochę przeszkadza w odbiorze - poza tym bardzo ciekawy kadr i fotka moze się podobać

Domyślnie

Ciekawe miejsce, jednak jak wspomniano wyżej kolor traw z pierwszego planu psuje odbiór.
    Ale kadr mz fajny.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

kadr bardzo fajny , jeżeli chodzi o kolor trawy to jak dla mnie jedynie w LD rzuca się w oczy niewielkie przesycenie
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Z jednej strony z doświadczenia wiem, że pewnie macie racje, a z drugiej kolor trawy mi nie przeszkadza. Nie chcę być bezkrytyczny, ale po prostu podoba mi się ta zieleń. Muszę trochę odpocząć od tego zdjęcia, może wtedy zyskam bardziej obiektywne spojrzenie.

Ciesze się że odpowiada Wam kadr, widzę że warto zająć się głębiej krajobrazami z tej puszczy.

Domyślnie

Szczerze mówiąc,to też mi tu ta trawa nie wadzi,a wręcz przeciwnie...Fajny kadr,przyjemnie się ogląda.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mi tam sie podoba, nie mam nic do tej trawy, zdjecie sie broni i tak.

kulten
    Gość

Domyślnie

Wszystko fajne i co do saturacji trawy to tylko ta kępa z lewego dolnego mogłaby być nieco mniej intensywna.

Domyślnie

Kadr typowo bobrowy, widać ich działalność,
    ale i dla mnie trawa za mocna.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów