A jak tak lubisz ziarno , czy nie lepiej byłoby wszystko walnąc w "B W" . Wydaje mi się , że lepszy odbiór miałby ten reportaz jako całośc w B W.
Pozatym 3,5,6 przemawia do mnie...
Pozdrawiam
Szukaj
A jak tak lubisz ziarno , czy nie lepiej byłoby wszystko walnąc w "B W" . Wydaje mi się , że lepszy odbiór miałby ten reportaz jako całośc w B W.
Pozatym 3,5,6 przemawia do mnie...
Pozdrawiam
Hmm... faktycznie, nie powala ten reportaż... ale nie jest tak najgorzej... zresztą osobiście uważam, że sprzęt, suzmy czy poruszenia to rzecz względna... nie koniecznie istotna w reporterce, a nawet rzekł bym pomijalna... liczy się klimat, którego Tobie nie do końca udało się uchwycić..
tomder
większość jest w bw i z reguły robię w tej kolorystyce, ale np przy zdjęciu z bańkami po konwersji do czerni i bieli kompletnie ich nie widać. Inna sprawa, że heineken jest strasznie kolorowy i czasem szkoda gubić kolor.
ovserwator
Powalać nie powala zgodzę się. Mam świadomość, że jest tu kilka dobrych zdjęć, ale jest niespójny i jednak brakuje mu jednej spinającej opowieści (czyli klimatu). No i zdjęć wykonawców, ale niestety warunki były mocno partyzanckie - brak akredytacji (co skończyło się wyproszeniem pierwszego dnia z terenu festiwalu). Lepiej trochę prezentuje się całość, bo bardziej ukierunkowana jest na formę dziennika podróży. Jak masz ochotę to rzuć okiem na stronę - link jest w pierwszym wątku.
A i przeglądałem już wcześniej waszą stronę i wam udało się uchwycić klimat, ale czy możesz odpowiedzieć mi na pytanie czemu zdecydowaliście się na zaprezentowanie tak ogromnej ilości zdjęć? Bo jednak nie mieści się to w kanonie tych 20-30 zdjęć, a osobiście trochę mnie już w pewnym momencie zmęczyły. Pytam z ciekawości czemu taka a nie bardziej standardowa decyzja.
Pozdrawiam i dzięki za uwagi.
maklipsowaty
Ty się nie tłumacz, Ty rób swoje.
Bardzo dobre kadry. Obróbka też bardzo ciekawa. Fotografia to nie tylko ostro, kolorowo i gładko jak dupcia niemowlęcia.
FM3a + Nikkor 50/1.2; M9 + 28/2.8, 50/1.4, 35/1.4; 5D + 50/1.2
Skontaktuj się z nami