Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Mazowsze

Domyślnie

Z pierwszej serii 4, 9 i 10 piękne na nich światełko, natomiast z drugiego wrzutu 13 i 14 bardzo mi do gustu przypadły

Domyślnie

Takich zdjęć mi tu brakowało... pięknych, naturalnych, nie oszpeconych nadmierną obróbką. Moimi faworytami są : 5, 7, 8, 14. Gratuluję autorowi

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Przedostatnia seria z tego samego pleneru. Zapraszam.

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia... Zarówno pod względem kadru- przemyślane i "czyste", jak i kolorytu... No może poza jedną odsłoną w B&W- nr 10, gdzie również widziałbym kolor, bacząc na zdjęcie nr 14...

Stąd też, ciężko wyróżnić tą jedyną pracę, raczej wątek, który zasługuje na uwagę, bowiem jako cykl, prezentuje się wyśmienicie...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Ostatnia seria zdjęć zamykająca ten plener...

Domyślnie

Wybieram 24
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

16 i 17 z trzeciej serii, jak do tej pory te najbardziej mi się podobają, piękne poranne, zamglone światełko, miodzio

...a z ostatniego zestawu pozwolę sobie wybrać płot, lubię takie kadry a tym bardziej jak jest na nich takie ładne światło

Widać po zdjęciach, że plener był bardzo owocny, wszystkich następnych takich życzę

Domyślnie

bardzo ładna ta ostatnia seryjka.Kolorki,światełko...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    bardzo ładna ta ostatnia seryjka.Kolorki,światełko...
    Dokładnie.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów