Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: rudzik 2

Domyślnie

Obydwa fajne, uzyskałeś fajny bokeh.

Domyślnie

Fajny.
    Zdaje się, że to młody rudzik, którego upierzenie przybrało dorosły wygląd, jutro jadę w miejsce gdzie są rudziki i zobaczę czy moje też tak wydoroślały.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

To dorosły osobnik z wiosny tego roku.Mam sporo fotek tego przyjaznego ptaszka ale jakos mi nie podchodza.

Domyślnie

Ptaszek fajny, ale z ostrością ma pewne kłopoty...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ptaszek fajny, ale z ostrością ma pewne kłopoty...
    Niestety;-( szklo kturym został ustrzelony nie jest demonem ostrosci.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez U-CUT Zobacz posta
    (...) kturym (...)
    Zlituj się demonie ortografii...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Zlituj się demonie ortografii...
    Czasami zdarza mi się przepisywać tekst w języku Angielskim, przychodzi mi to dużo łatwiej niż przepisywanie tekstu w języku Polskim, dodam, że języka Angielskiego nie znam.
    Ortografia w języku Polskim jest jak kwadratowe koła przy rowerze, zupełnie do niczego nikomu nie potrzebna, no chyba, że ktoś jest masochistą.
    Śmiem twierdzić, że gdyby nie edytory tekstu to sporo forumowiczów olałoby wystawianie swoich zdjęć, choć by były najpiękniejsze.
    Może ktoś by raczył spostrzec, że pisanie w edytorze… tekstu w ojczystym języku jest chore i trzeba by było coś z tym zrobić.
    Poloniści zamiast udupiać rzycie ludziom, którzy konstruują samochody, statki, budynki, itp. pchając ten świat do przodu, zastanowiliby się jak znormalnieć pisownie.
    W tych pięknych czasach, w jakich nam przyszło żyć nie widzę żadnego sensownego usprawiedliwienia dla dalszego podtrzymywania tak karkołomnej ortografii w języku Polskim.
    Młodzież zamiast marnować czas na uczenie się pierdoł mogłaby go poświęcić na naukę malarstwa, muzyki, tańca.
    Specjalnie dałem takie przykłady, gdyż każdy z tych artystycznych fachów, spełnia w obecnych czasach jakąś funkcję i bez nich trudno sobie wyobrazić życie, jednak nikt nikogo nie zmusza żeby został malarzem czy piosenka żem, niestety tego o ortografii nie można powiedzieć, ortografie każdy powinien umieć i nie ważne czy ma zacięcie literackie czy może świetnie maluje samochody.
    Pozdrawiam Zbyszek
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

troszkę ostrość zawiodła...
    Co do pisowni, to jestem w tym temacie konserwatystą i lubię czytać teksty napisane poprawną polszczyzną. W końcu nie jestesmy analfabetami i wstyd, doprawdy, kaleczyć nasz język ojczysty
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Wziąwszy pod uwagę, że politycy, redaktorzy, dziennikaże, biorą udział w dyktandach to jednak twierdzę, że jesteśmy analfabetami, gdyby było inaczej to po co ludzie pióra mieli by sprawdzać czy potrafią pisać, po prostu pisaliby bezbłędnie.
    Pozdrawiam Zbyszek
    Sony HDR SR 11

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów