Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Kaja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroo_s Zobacz posta
    Pewnie jakby ten set wrzucił ktoś nowy na forum to zaraz by dostał po łapach za "dyżurną minę nr 5" i niedomknięte usta...
    Co to znaczy dyżurną minę? Poza tym uważasz, że przez to że nie jestem nowy (zależy jak na to spojrzeć, ale ok) to mam łatwiej czy jak? Nie czaje. W dodatku to moje początki w tym dziale
    Cytat Zamieszczone przez Edfu Zobacz posta
    Ostatnie - konwersja do bw - dramat - przeszukaj sieć i znajdź metodę Scotta Kelby a zobaczysz potencjał jaki tkwi w tym zdjęciu. Uwaga do wszystkich fot: weź ją "wyśpij" retuszem, bo wygląda jakby nockę zarwała z nerwów przed sesją z Tobą :P
    Mógłbyś jakimś linkiem rzucić? Same wygaszone znajduje Mogłem wyciągnąć więcej z cieni bo miejscami jest czarna plama. Poza tym wydaje mi sie, że jest ok, ale jeśli gadam głupoty to za uszy mnie i wyciągać z błędu Co do retuszu - zgadzam się. Nie jest ze mnie jakiś obróbkowy kozak też niestety, uczyć sie trzeba

Dzięki wszystkim za wypowiedzi - za miłe słowa oraz za konstruktywną krytykę. Dzięki temu czegoś się nauczę

Domyślnie

Bardzo fajna sesja. Prosta, ale ładnie pokazujaca modelkę. Oczywiscie jak zawsze znajdzie się kilka ale, zresztą już wspomnianych. Ogólnie jednak mnie się podoba. Modelka urocza

Oszczędny w słowach Awatar maroo_s
    Miasto
    Kraków, Żukowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Co to znaczy dyżurną minę?
    Wielu już pisało o tzw. "dyżurnej minie". Czyli jest set i na każdej fotce modelka ma tę samą minę - to samo spojrzenie, to samo ułożenie ust (tak naprawdę minę kształtują usta i oczy). A wystarczyło by żeby na jednym lekko się uśmiechnęła (prawie tak jak na 5), na drugim złożyła usta jak do pocałunku i przymknęła oczy... Sam nie wiem jak to opisać, bo nie mam doświadczenia w pracy z modelkami.
    Kaja ma piękne, pełne usta i na pewno lekko uchylone dodają jej seksapilu, i mnie to wcale nie przeszkadza ale BARDZO często jest to fotografom wytykane jako błąd. Albo usta otwarte albo zamknięte.

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Poza tym uważasz, że przez to że nie jestem nowy (zależy jak na to spojrzeć, ale ok) to mam łatwiej czy jak? Nie czaje. W dodatku to moje początki w tym dziale
    Nie, to nie tak. Jesteś aktywny na forum, komentujesz prace innych, wrzucasz kilka setów na poziomie (mz) więc nie spoglądając na licznik i Twój profil można odnieść wrażenie że znasz się na rzeczy i bynajmniej nie jesteś początkujący.
    To wszystko. Piszę co myślę, a czasem nie myślę jak piszę
    Nikon+Nikkory
    Pozdrawiam, Marek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów