Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Redaktor...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Giani Zobacz posta
    o ile sobie przypominam zawsze odpowiadasz na komentarze krytyczne "że tak miało być". więc może autor tego zdjęcia powie, że tak miało być a co tzn "oczy wialily" ? bo nie rozumiem tego określenia....
    zle sobie przypominasz... albo mas zbaaardzo krotka pamiec...

co do oczu .. no to wynik wyostrzania.. spowodowal ze oczy sie swieca jak psu .. j... ja i wszystko wokol sie swieci

i prosze niech mi autor watku napisze ze tak mialo byc... tylko co chcial osiagnac tym wyostrzaniem...

co do przerysowan ja osobiscie nic nie mam a nawet lubie czasem poogladac odpowiednio dobrane przerysowania bo sam nad tym usilnie pracuje...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    zle sobie przypominasz... albo mas zbaaardzo krotka pamiec...
    czasami tak piszesz, ale nie sprzeczajmy się, bo późno

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    co do oczu .. no to wynik wyostrzania.. spowodowal ze oczy sie swieca jak psu .. j... ja i wszystko wokol sie swieci

i prosze niech mi autor watku napisze ze tak mialo byc... tylko co chcial osiagnac tym wyostrzaniem...

co do przerysowan ja osobiscie nic nie mam a nawet lubie czasem poogladac odpowiednio dobrane przerysowania bo sam nad tym usilnie pracuje...
    Napisałem w pierwszym poście, że poprawiłbym obróbkę a kadry mi się podobają mistrzu hani.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Ooo, 2 zdecydowanie bardziej sie podoba

Domyślnie

ja tam sie nie znam ja tylko robie zdjecia uzywam 35 swiadomie i swiadomie tez konwersje do bw robie tak a nie inaczej jedni kupuja inni nie taki juz jest rynek wiec Panowie ogolnie bez stresu ogolnie z Hanibalem i Mistrzem Ucieczki moglibysmy tu dyskusje prowadzic na temat porow , wygladzonych twarzy, psich jajec itp kazdy robi swoje
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

nr 2 jest dosyć dobre choć nr 1 wyszło bardziej naturalnie, natomiast nr. 2 jest lepiej kadrowane przynajmniej nie mamy obciętej grzywki
    pozdrawiam
    Moje zdjęcia to tylko mały wycinek tego czym jestem a zarazem jedyna część tego co po mnie pozostanie.

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

#2 zdecydowanie lepsza...fajnie wyszło
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

Nie sugerujac sie opiniami i krytyka wczesniej napisanych postów, uwazam bo moge
    2 lepsza kadrowo, obrobka troche dziwna u mnie jakies dziwne plamy, i nos na 2 tez za czysty w porownaniu z cala faktura twarzy, ale to moze moje okulary.
    Widocznie tak mialo byc i tak jest i tak musi byc
    pzdr.

Domyślnie

no dwójka lepsza. szkoda tylko że się nie uśmiecha, ale technicznie lepsza fakt. a szkoda

Domyślnie

Twarz wygląda jakby mocno przypudrowana Zwracają uwagę wygładzona ręka i nos, a potem cała reszta
    IMO zdecydowanie 2 wersja lepsza, jeżeli musiałabym wybierać...

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czarodziej Zobacz posta
    kazdy robi swoje
    i każdy ma swój gust...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów