Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Redaktor...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    1 jest wrecz obrzydliwa
    przerysowania polaczone z nietrafiona mina ktora poglebia zmarszczki
    Czarodziej już kiedyś pisał dlaczego używa 35mm a nie 85 mm. To portret męski. Ma być ostry, przerysowany z porami na wierzchu i zmarszczkami. Kobiety możemy wygładzać w photoshopie.

Buzek , Polko i Stasiak również na tak.

Mnie się oba kadry podobają. Tylko obróbkę bym ulepszył szczególnie na pierwszym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Giani Zobacz posta
    Czarodziej już kiedyś pisał dlaczego używa 35mm a nie 85 mm. To portret męski. Ma być ostry, przerysowany z porami na wierzchu i zmarszczkami. Kobiety możemy wygładzać w photoshopie.
    taaaak ma byc przerysowany ?? i ma byc za ostry ?? tak za ostry by po oczach oczy wialily ?? no wybacz ale tu sie z Toba nie zgodze...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    taaaak ma byc przerysowany ?? i ma byc za ostry ?? tak za ostry by po oczach oczy wialily ?? no wybacz ale tu sie z Toba nie zgodze...
    żyjemy podobno w kraju demokratycznym, więc możesz się ze mną nie zgodzić . poza tym to pytanie do autora czy ma być tak przerysowany o ile sobie przypominam zawsze odpowiadasz na komentarze krytyczne "że tak miało być". więc może autor tego zdjęcia powie, że tak miało być a co tzn "oczy wialily" ? bo nie rozumiem tego określenia....

Domyślnie

Ja żadnym specem nie jestem, ale niestety musze zgodzic sie z mistrzemucieczki, konwersja jest wg. mnie kiepska, skóra ma bardzo nienaturalny odcień. Bardzo podobają mi się poprzednie Twoje portrety i uważam, że robisz kawał dobrej roboty, ale akurat tymi dwoma się nie popisałeś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Giani Zobacz posta
    o ile sobie przypominam zawsze odpowiadasz na komentarze krytyczne "że tak miało być". więc może autor tego zdjęcia powie, że tak miało być a co tzn "oczy wialily" ? bo nie rozumiem tego określenia....
    zle sobie przypominasz... albo mas zbaaardzo krotka pamiec...

co do oczu .. no to wynik wyostrzania.. spowodowal ze oczy sie swieca jak psu .. j... ja i wszystko wokol sie swieci

i prosze niech mi autor watku napisze ze tak mialo byc... tylko co chcial osiagnac tym wyostrzaniem...

co do przerysowan ja osobiscie nic nie mam a nawet lubie czasem poogladac odpowiednio dobrane przerysowania bo sam nad tym usilnie pracuje...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

zle sobie przypominasz... albo mas zbaaardzo krotka pamiec...
    czasami tak piszesz, ale nie sprzeczajmy się, bo późno

co do oczu .. no to wynik wyostrzania.. spowodowal ze oczy sie swieca jak psu .. j... ja i wszystko wokol sie swieci

i prosze niech mi autor watku napisze ze tak mialo byc... tylko co chcial osiagnac tym wyostrzaniem...

co do przerysowan ja osobiscie nic nie mam a nawet lubie czasem poogladac odpowiednio dobrane przerysowania bo sam nad tym usilnie pracuje...
    Napisałem w pierwszym poście, że poprawiłbym obróbkę a kadry mi się podobają mistrzu hani.

Uprawnienia umieszczania postów