50 i 85 to typowe portretowki wiec nie byloby przerysowan ja uzywam 35 .....
Szukaj
50 i 85 to typowe portretowki wiec nie byloby przerysowan ja uzywam 35 .....
D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P
czyli z rozmysłem produkujesz portrety karykatury?tak pytam z ciekawości
mi lepiej sie podoba 2, na 1 nie widza mi sie włosy ciachnięte
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
1-sze ciekawsze zdjęcie, ale technicznie wyszło lepiej 2-gie
Mimo wszystko wybrałbym 1 ze względu na treść
Fuji X I Kredyt hipoteczny w CHF
1 jest wrecz obrzydliwa
przerysowania polaczone z nietrafiona mina ktora poglebia zmarszczki
wyszedl jak gargamel a nie przystojniak z TV
2 lepiej ,poprawna jedynie
konwersja do B&W straszna ,poza czernia i biela mozna bylo pokazac szarosci
obie fotki przeostrzone az oczy bola od ogladania porow
Road to Manila
Czarodziej już kiedyś pisał dlaczego używa 35mm a nie 85 mm. To portret męski. Ma być ostry, przerysowany z porami na wierzchu i zmarszczkami. Kobiety możemy wygładzać w photoshopie.![]()
Buzek , Polko i Stasiak również na tak.
Mnie się oba kadry podobają. Tylko obróbkę bym ulepszył szczególnie na pierwszym
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Jedynka kiepska. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to ten dziwny kinol (specjalnie tak napisałem, bo nosa tam nie widziałem) oraz nienaturalna dłoń. Dwójka o wiele lepsza.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
żyjemy podobno w kraju demokratycznym, więc możesz się ze mną nie zgodzić . poza tym to pytanie do autora czy ma być tak przerysowanyo ile sobie przypominam zawsze odpowiadasz na komentarze krytyczne "że tak miało być". więc może autor tego zdjęcia powie, że tak miało być
a co tzn "oczy wialily" ? bo nie rozumiem tego określenia....
Ja żadnym specem nie jestem, ale niestety musze zgodzic sie z mistrzemucieczki, konwersja jest wg. mnie kiepska, skóra ma bardzo nienaturalny odcień. Bardzo podobają mi się poprzednie Twoje portrety i uważam, że robisz kawał dobrej roboty, ale akurat tymi dwoma się nie popisałeś.
Skontaktuj się z nami