Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Help !!!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

W sumie może i masz racje ;] pytałem zeby uniknac podstawowych bledow, wątek z poradami a ja nie mialem pomyslu na swiala. Popróbujemy i pewno coś sie znajdzie żeby bylo ok. Jak cos wyjdzie to wrzuce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez infect Zobacz posta
    W sumie może i masz racje ;] pytałem zeby uniknac podstawowych bledow, wątek z poradami a ja nie mialem pomyslu na swiala. Popróbujemy i pewno coś sie znajdzie żeby bylo ok. Jak cos wyjdzie to wrzuce.
    Wiesz są poradniki nawet chyba w necie. Ale właśnie, najważniejsze jest to co samemu się dojdzie. Chyba najbardziej sensowna sprawa. Jasne fajnie jak ktoś da Ci dużo informacji na tacy. Ale nie w takiej formie i w takim stylu. Fajnie jest podpatrzeć jakiegoś mistrza w pracy. Co innego uzyskać info na temat ustawienia lamp na forum na podstawie już zrobionego zdjęcia. Sam chciałbym mieć dostęp do typowo scenicznych świateł. Zaświecił bym na ścianę zobaczył jak świecą i potem wykorzystał to co mi potrzebne do zrealizowania tego co chcę. Ale tak tylko zrobi osoba która już wie jak świecą dane końcówki, zmiękczacze i inne duperele. Doświadczenie daję możliwość wiedzy i większe rozgryzienie czego Ci będzie potrzeba następnym razem.
    Czekam więc na twoje próby w tym temacie
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów