Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kalatówki

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Niefortunny pomysl na kadr mz. Ani pierwszy ostry plan nie jest wiodacy, ani tlo.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Niefortunny pomysl na kadr mz. Ani pierwszy ostry plan nie jest wiodacy, ani tlo.
    zgadzam się z malasaną
    -- Sol omnibus lucet --

Domyślnie

nic dodać, nic ująć...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

nie przemawia do mnie ...
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Zle umieszczona ostrosc. Po 30s patrzenia na zdjecie w glowie sie kreci. Kombinuj dalej.

Paweł,

Domyślnie

miałem nadzieje że komuś się spodoba to "troche inaczej"...no trudno...dzieki wszystkim za opinie

Domyślnie

Kazdy eksperymentuje... i to dobrze, to swiadczy o kreatywnosci... odbierz to jako plus.

Mam nadzieje, ze kolejny eksperyment bedzie udany i zobaczymy tu postep.

Pozdrawiam, Paweł

P.S. dopiero teraz zobaczylem, zes krajan... Skades Wasc?

woda
    Gość

Domyślnie

No fakt.. troche oczy bola jak sie dluzej popatrzy ale przez takie ustawienie ostrosci planow zdjecie nabralo wg mnie trojwymiarowosci. Ciekawy efekt ale raczej tylko jako zabawa, ciekawostka i rodzaj eksperymentu. Ale uszu Ci za to nikt raczej nie powinien nacierac

Domyślnie

no fakt nie pomyślałem, że można się powczuwać... jakby się leżało na polanie kalatówki po 4 mocnych Tatrach...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Uprawnienia umieszczania postów