Witam,
Oto moje zdjecia wykonane podczas CIAF 09. Z racji na brak pogody moglam poćwiczyć moje pierwsze panoramowania... jak wyszły oceńcie sami...
Szukaj
Witam,
Oto moje zdjecia wykonane podczas CIAF 09. Z racji na brak pogody moglam poćwiczyć moje pierwsze panoramowania... jak wyszły oceńcie sami...
i to jest slaba pogoda????
fotki daja rade Kasiujak zawsze
a panoramowania deko ciasne i centralne... samolot musi miec gdzie pojechac jeszcze bo... spadnie z forum na biurko)
Wszystko całkiem spoko oprócz ostatniej fotki. Bonus to mega gniot wogóle lipa : / ()
Na 2 zaraz przypomina mi się Austriachoć tam były tylko 2 i szkoda że bez muzyczki
Fajne wszystkie.
Kasia, coraz bardziej mnie Twoje zdjęcia zastanawiają........
Kto u kogo bierze lekcja????
Deoc...... pisz prawdę.
Pozdrawiam.
chciałbym powiedziec, ze zamieniamy sie po pokazach kartami....
Wlasnie siedze i przegladam swoje... narazie mam moze ze 3szt (slownie trzy) wytypowane, co moge je publicznie pokazac i chyba wstydu nie bedzie :/
Ale fakt, ze DUMNY jestem z Kasi![]()
P.S. A moze poprostu wroce do niezawodnego D70s![]()
Kasia? Takie fotki? Tomek... zepsuj jej lepiej aparat
A ten pan na ostatniej to naszywkę jakiej jednostki ma? jakieś "Air Lesbian"? ;-D
hihihi deocowi rosnie dobra konkurencja)))
bardzo sympatycznie sie oglada, koledzy uwagi techniczne poczynili, mnie sie jeszcze dodatkowo podoba jak np. swiatlo zagralo na breitlingach na 7, moznaby sie pokusic
o troszke bardziej kreatywna obrobke chmur, dodac troche "chwil grozy" na przyklad, ktore ladnie kontrastowalyby z oswietlonymi maszynami![]()
Cała seria bardzo dobra. N°2 podoba mi się okrutnie, potem N°11 i 13. I caaaała reszta. Bonus bez komentarzy, bo przecież nie dla mnie ....
Dla mnie 2, 11,12 i 13 super... ale panoramowane samoloty za ciasno moim zdaniem![]()
D200 |N 18-200 VR |S 17-70| SB-800 | MF 55XproB + 488RC2 | Vanguard Kenline 29
Moje wypociny
Skontaktuj się z nami