Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: jaki??

Domyślnie

Jak trafisz dobra sztuke to na 2.8 bedzie zyleta.
    Puszki ,szkła i inne duperele

Domyślnie

Byłem dzisiaj w sklepach i Sigmy nigdzie nie spotkałem! ale pobawiłem się N35 fajne szkiełko ostrość bajera

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fefka Zobacz posta
    Pomyśl jeszcze o nowym Tamronie, który ma zarówno stałe światełko 2.8 jak i stabilizację obrazu.
    Właśnie, poczekaj trochę aż pierwsze egzemplarze 17-50 DiII VC zejdą z półek (cena?!) i będą pierwsze opinie nabywców. Może jakieś porównania z wersją bez VC itp. N 35/1,8 to oczywiście dobre szkiełko, ale jasność to nie wszystko. Pomyśl czy na tych imprezach i plenerkach nie będzie Ci czasem brakować pola widzenia?
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Wiem że światełko to nie wszystko ale bardzo podoba Mi się jakość fotek z N35 Może i czasem brakować ale od czego są nogi

Domyślnie

to jest zdrowe podejście.. po co zakres 17-80 jeśli zoomik ma sie w nogach hehe może i 35mm nie jest szeroki ale jest bardzo fajnym standartem pod DX.. ludzie kiedyś mieli tylko 50mm na filmach i było ok..
    D300 | MB-D10 | N35 1.8G | SB-900

Domyślnie

Osobiście polecałbym 16-85 + 35/1.8 , po 18-200 może trochę brakować zooma.
    Fuji X I Kredyt hipoteczny w CHF

Domyślnie

W końcu wybrałem N35 i nie żałuje!Na 1.8 można się golić!jak na razie zooma nie brakuje

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów