Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Chmurek kilka

Domyślnie Chmurek kilka

Kończy się lato, dlatego wybrałam się w poprzednim tygodniu w plener, aby jeszcze coś złapać z krajobrazu "na ciepło". Ale co popatrzyłam, mój wzrok uciekał na niebo, chmurki były piękne. Darowałam sobie zatem niższe pułapy. Mam nadzieję, że komuś z Was się spodoba.

1.

2. Wersje dwie - dla tych, którzy akceptują cienie i dla tych, którym to przeszkadza

2a.2b.

3.

Domyślnie

Jedynka trochę ciemna - przeszkadzają też mz te gałązki, dwójka to w wersji b, na trójce wydaje mi się że przekombinowałaś z niebem - jest trochę nienaturalnie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

jeżeli już to 1 , ale te gałęzie burzą wszystko....
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Niebo bylo swietne ale kadry cos nietegie..ciemnica na 2jce..!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Niebo bylo swietne ale kadry cos nietegie..ciemnica na 2jce..!
    Przykro mi, ale kolega ma rację

Domyślnie

nastepnym razem bierz kogoś na plener żeby odginal gałazki , wybieram 1 ale z Tym kims do gałazek

Domyślnie

Generalnie kadry ciekawe, szczególnie nr1 i nr 3,ale
    no właśnie, trochę za ciemno i za niebiesko
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Dziękuję za komentarze. Mam nadzieję, że w następnych moich wątkach bardziej Wam się coś spodoba. Wiedziałam, że gałązki mogą Wam się nie spodobać, choć ja lubię takie kadry.

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    nastepnym razem bierz kogoś na plener żeby odginal gałazki , wybieram 1 ale z Tym kims do gałazek
    Specjalnie dla Ciebie i forumowiczów podzielających Twoje zdanie zabawiłam się sama w tego od gałązek. Zabawy było sporo, chyba zostanę gałązkowym Mam nadzieję, że teraz to zdjęcie będzie już do zaakceptowania.

Domyślnie

Barbi,lepiej,ale w cieniach jeszcze zbyt ciemno i warto wydobyć trochę światełka,widocznego,zresztą, na trzcinkach.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

3 i ostatni kadr mnie się podobają Jak napisał Andrzej więcej światła,... i może ciut cieplej.
    Pozdro. Wojtek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów