Czy ktos miał w ręku ten aparacik ? Jakie foty wychodzą z niego ? Chcę kupić małego kompakta dla żony na spacery z dzidzią. Musi być mały poręczny i robić dobre zdjęcia no chyba że jest coś innego za kwotę do 600 złotych godne polecenia ??
Szukaj
Czy ktos miał w ręku ten aparacik ? Jakie foty wychodzą z niego ? Chcę kupić małego kompakta dla żony na spacery z dzidzią. Musi być mały poręczny i robić dobre zdjęcia no chyba że jest coś innego za kwotę do 600 złotych godne polecenia ??
Nikon D200 - Canon 40D
Hmmm......L20 to takie minimalne minimum. Kup raczej coś z serii S. Warto nieco dołożyć bo i korpus solidniejszy i aparat sam w sobie lepszy
Nikoniarz-majsterkowicz
Co proponujesz do 600 złotych bo tyle chce wydać na kompakta .
Nikon D200 - Canon 40D
Aparat ma dość często problem z balansem bieli automatycznym, trzeba przełączać na konkretny balans. Zoom cyfrowy to porażka bo nie da się zrobic ostrego nieporuszonego zdjęcia, brak stabilizaji obrazu. A tak jeśli już ponażekaliśmy to jest malutki i łatwy w obsłudze
Ja miałem w ręku L20 zdjęcia robi całkiem niezłe ale to tylko pstrykaczka z różnymi trybami auto.
N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,
Może trochę ponad 600zł kosztuje coolpix S220, a zdjęcia na pewno jakościowo wychodzą z niego lepsze.
Do tego dostępny jest w kilku kolorach, więc twojej żonie z pewnoscią się spodoba![]()
Skontaktuj się z nami